Feilur OK

HUAWEI WATCH GT2 46MM SILVER

HUAWEI WATCH GT2 46MM SILVER
Vørunummar: 53006

Availability: Á goymslu

Dette Huawei Watch GT2 smartwatch tilbyder praktiske funktioner i et stilfuldt design. Du kan se notifikationer og beskeder fra din smartphone, og uret viser også din puls. Med den indbyggede fitness-coach er du godt på vej til et sundere liv.

  • Notifikationer på dit håndled
  • Puls- og søvnmåler
  • 15 sporttilstande og fitness coach
Lýsing

Smálutir

Dette Huawei Watch GT2 smartwatch er designet til dig, som altid er på vej. Det måler din aktivitet, søvn, puls, stress og lader dig også tjekke beskeder og notifikationer fra din smartphone. Takket være 5ATM vandresistensen kan du sagtens tage dit smartwatch med i poolen eller i bad.

Touchskærm
1,39” AMOLED touchskærmen har en opløsning på 454x454p leverer stærke farver og er dækket af et smukt 3D-glas, som giver en rammeløs oplevelse.

Sport- og wellness-funktioner
Dette smartwatch tilbyder mange funktioner og er målrettet dig, som har en aktiv livsstil. Det lader dig vælge mellem 15 sport-tilstande og har en indbygget fitness-coach, så du kan justere dit træningsniveau. Enheden giver samtidig tips og råd til, hvordan du kan forbedre din træning. Takket være den indbyggede GPS og flere forskellige sensorer giver dette smartwatch altid præcis information. Enheden er udstyret med TruSeen 3.5 teknologi til at måle din puls, og for at du kan komme til at forstå din krop bedre, måler enheden dine vaner og søvnmønstre via TruRelax og TruSleep 2.0 teknologierne.

Musik på håndleddet
Dette smartwatch har en intern hukommelse på 4 GB, så du kan lagre din yndlingsmusik. Du behøver blot at forbinde dit headset via Bluetooth, og så er du klar.

Smarte notifikationer
Forbind dit smartwatch til din smartphone via Bluetooth, så du kan modtage notifikationer og beskeder direkte på dit håndled.

Andre funktioner:
- Bluetooth 5.1
- GPS og GLONASS lokaliseringstjenester
- 4 GB intern lagring, 32 MB RAM
- 455 mAh batteri som holder i op til 7 dage (baseret på brug)
- 5ATM vandresistens
- Accelerometer, gyroskop, magnetometer, pulsmåler, lyssensor, lufttryksensor, kapacitivsensor

Inkluderet i pakken:
- Huawei Watch GT2 46 mm
- Opladestation
- Opladerkabel
- Hurtigstartsvejledning
- Information om sikkerhed og garantikort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)