Feilur OK

HUAWEI WATCH 3 Pro BROWN

HUAWEI WATCH 3 Pro BROWN
Vørunummar: 330052

Availability: Á goymslu

Skil dig ud fra mængden med dette Huawei Watch 3 Pro smartwatch. Det polerede titanium og den keramiske fremstilling giver god beskyttelse, og det luksuriøse design komplimenteres af en lækker, brun læderstrop, som giver et stilfuldt udtryk.

  • Sundhedstracking 24/7
  • 100 træningstilstande
  • Trådløs opladning
Lýsing

Smálutir

Dette Huawei Watch 3 Pro smartwatch anvender en eSIM-teknologi, som skaber en enestående enhed til at foretage opkald fra dit telefonnummer, selv når du ikke er forbundet til din telefon. Vælg mellem 100 forskellige træningstilstande til indendørs og udendørs aktiviteter og gennemgå din sundheds- og fitnessdata med Huawei Health-appen. Huawei Watch 3 Pro oplades trådløst for maksimal komfort.

Smart interaktion
Den relativt kompakte fremstilling tilbyder smart interaktion med den højst modtagelige AMOLED-touchskærm, sideknappen og den fuldt roterbare krone. Kronens rotation lader dig styre scrolling og lyd.

Vandtæt
Uret er 5ATM-certificeret. Dette certifikat sikrer, at du kan tage uret med i badet eller poolen ned til en dybde på 1,5 m.

Forbedret batteri
Huawei Watch 3 Pro tilbyder op til 3 ugers batteriliv med den ultralange batterilivstilstand takket være den høje energidensitet i det indbyggede Li-Pol batteri. Det typiske batteriliv med alle funktioner i brug er 5 dage.

Sundhedstracking
Huawei Watch 3 Pro er udstyret med avancerede sensorer, som fremviser data om brugerens sundhedstilstand i realtid. Dette inkluderer hudtemperatur, overvågning af hjerterytme 24/7 og konstant SpO2-måling, som informerer brugeren om iltmætningen i blodet.

Inkluderet i pakken
- Huawei Watch 3 Pro smartwatch
- Opladningsstation (inklusive opladningskabel)
- Hurtigstartvejledning
- Sikkerhedsinformation
- Garantibevis

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)