Feilur OK

HUAWEI P40 Pro 5G Black

HUAWEI P40 Pro 5G Black
Vørunummar: 157845

Availability: Á goymslu

Denne Huawei P40 Pro smartphone kombinerer et luksuriøst rammeløst design med modern teknologi. Telefonen er kompatibel med 5G o ger udstyret med et 4-dobbelt kamera fra Leica. Takket være IP68-certificeringen overlever den uden problemer vandstænk.

  • 6,58” FHD+ OLED-touchkærm
  • 50+40+12MPx + dybde Leica-kamera
  • Kompatibel med 5G-netværk
Lýsing

Smálutir

Denne Huawei P40 Pro smartphone er crème de la crème indenfor mobilteknologi. Telefonen er fremstillet i et smukt design med et 4-dobbelt kamera i høj kvalitet tunet af selveste Leica, og den er udstyret med en rammeløs 6,58" OLED-touchskærm med en billedfrekvens på 90 Hz, omvendt trådløs opladning og den er IP68-certificeret.

Touchskærm
Denne smartphone er udstyret med en 6,58" OLED-touchskærm med FHD+ opløsning på 2640x1200p. Med en billedfrekvens på 90 Hz leverer den et mageløst skærmbillede, hvilket gør den velegnet til gaming.

Leica-kamera
P40 er en fremragende fotograf. Telefonen er udstyret med et 4-dobbelt kamera tunet af selveste Leica. Ultra Vision 50 MP bredvinkelskameraet har en f/1.9 blændeåbning med optisk billedstabilisering (OIS), mens 40 MP-kameraet med ultrabred vinkel har en f/1.8 blændeåbning, og endelig har 12 MP SuperSensing telefotosensoren en blændeåbning på f/2.4 med OIS og en 3D dybdesensor. Kameraet udnytter avanceret kunstig intelligens til at opnå de bedste billeder og videoer. På telefonens forsiden finder du et selfie-kamera i det lille punchhole. Hovedkameraet på 32 MP med en f/1.8 blændeåbning er forsynet med en 3D dybdesensor.

Ydelse og lagring
P40 er udstyret med en Kirin 990 5G octa-core processor fra Huawei. 7nm fremstillingsteknologien sikrer høj ydelse og energieffektivitet. Processoren er klar til krævende spil, multitasking og alt andet, du kan finde på at smide efter den. Takket være det integrerede 5G-modul får du den hurtigst mulige internetforbindelse, der er til rådighed for smartphones i dag (gælder kun i områder med 5G-netværk). Processoren følges af 8 GB RAM. Med en intern lagring på 256 GB har du masser af plads, og får du brug for mere, kan du udvide med et microSD-hukommelseskort (sælges separat).

Huawei App Gallery
Du kan hente apps via Huaweis App Gallery, som konstant udvides med nyt indhold og nye funktioner.

Batteri og opladning
4.200 mAh-batteriet kan oplades enten via USB-C fatningen eller via trådløs opladning. Telefonen understøtter SuperCharge-opladning både med og uden ledning. Du kan desuden bruge din P40 til trådløst at oplade andre kompatible enheder via den omvendte opladerfunktion.

Sikkerhed
P40 er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner såsom fingeraftrykslæser på skærmen og ansigtsgenkendelse til login eller åbning af apps, som genkender dine unikke ansigtstræk.

Andre egenskaber:
- Android 10 med EMUI 10-brugerflade
- IP68-beskyttelsescertificering
- Wi-fi 5
- Bluetooth 5.1
- GPS, A-GPS, Glonass, BeiDou, Galileo, QZSS lokaliseringstjenester

Inkluderet i pakken:
- Huawei P40 Pro

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6901443376940
Dømingar
0 Døming(ar)