Feilur OK

Huawei P30 Pro 128GB Black

Huawei P30 Pro 128GB Black
Vørunummar: 23073

Availability: Á goymslu

Huawei P30 Pro smartphonen er designet til at hjælpe dig med at fange de små detaljer med sit Leica quad-kamera. Dens octa-core Kirin 980 processor og 6 GB RAM giver en kraftfuld præstation, mens dens in-screen fingeraftrykslæser beskytter din data.  • 6.47” FHD+ OLED touchskærm

  • Android 9.0 Pie + EMUI 9.1

  • 40/20/8 MP + TOF Leica quad-kamera

  • 6.47” FHD+ OLED touchskærm
  • Android 9.0 Pie + EMUI 9.1
  • 40/20/8 MP + TOF Leica quad-kamera
Lýsing

Smálutir

Huawei P30 Pro smartphonens glasdesign vil straks fange dit øje med sin store skærm, som har et minimalistisk, indlejret Dewdrop Notch samt en smuk, flerfarvet bagside. Indvendig finder du Android 9.0 Pie med EMUI 9.1 OS fra Huawei, som er skræddersyet, så den giver dig den bedste præstation og de bedste sikkerhedsfunktioner.

Touchskærm
Huawei P30 Pro har en skarp 6.47” OLED touchskærm med FHD+ opløsning (2340 x 1080 pixels). Touchskærmen kan vise op til 16,7 millioner farver, hvilket sikrer, at du altid får det mest realistiske billede.

Leica quad-kamera
Med sit Leica quad-kamera, som består af en 40 MP vidvinkel sensor med f/1.6 aperture og OIS, en 20 MP ultra vidvinkel sensor med f/2.2 aperture, et 8 MP teleobjektiv med f/3.4 aperture og OIS, samt et Time-of-Flight (TOF) kamera er Huawei P30 Pro forudbestemt til at tage billeder og videoer på næste niveau. Sensorerne suppleres af en laser-, fase- og kontrastfokus samt Huawei AI Image Stabilization teknologien. På forsiden er der et 32 MP kamera med f/2.0 aperture, som altid er klar til at tage en selfie.

Kameraevnerne forøges af diverse moderne teknologier og funktioner. Takket være teleobjektivet får du forbedret optisk zooming uden at miste særlig meget billedkvalitet. SuperSpectrum sensoren kombineret med processorens kraftfulde ISP og Huawei’s originale algoritme gør det muligt at fange mere lys på dine billeder. Du vil også være i stand til at tage billeder med den moderne bokeh-effekt samt makro tilstand. Huawei P30 Pro er klar til hvad som helst.

Operativsystem
Huawei P30 Pro benytter den Android 9.0 Pie-baserede EMUI 9.1, som er Huawei’s egen version af Androids operativsystem. Det har nogle spændende funktioner, som f.eks. tilpasselige skins, mørk tilstand på tværs af hele systemet for at spare batteri og dine øjne, eller Digital Balance funktionen, som er designet til at vise og hjælpe dig med at holde styr på, hvor meget tid du bruger på din telefon.

Fingeraftrykslæser i skærmen
I dag har privatlivets fred og datasikkerhed topprioritet. Derfor kan du låse din Huawei P30 Pro med fingeraftrykssensoren i skærmen. Det er en praktisk måde at sikre dine data og have endnu mere skærmplads.

Præstation
Huawei Kirin 980 octa-core processoren består af 2x 2,6 GHz, 2x 1,92 GHz og 4x 1,8 GHz kerner. Kombineret med 6 GB imponerende RAM, er den kraftfuld nok til at klare enhver opgave, uanset hvor krævende den er. Den interne 128 GB lagring er klar til at gemme al din data.

Batteri
Batteriet på 4.200 mAh er forbedret med intelligent strømbesparende teknologi, som vil give dig mere batterilevetid, end du er vant til.

Andre funktioner:
- Wi-fi-ac, Wi-Fi Direct
- IP68 vand- og støvresistent
- Dual SIM, begge understøtter LTE mobilforbindelse
- NFC til kontaktløs mobilbetaling
- GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo geolokationsteknologier
- Dolby Atmos giver fordybende lyd
- Hurtig trådløsopladning
- Reverse Charge teknologi til opladning af andre enheder (kun tilgængelig for understøttede enheder)
- USB-C stik til hurtig opladning og dataoverførsel

Inkluderet i pakken:
- Huawei P30 Pro smartphone
- Oplader
- USB-C kabel
- USB-C hovedtelefoner
- Hurtigstartsvejledning
- Værktøj til udskiftning af SIM-kort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)