Feilur OK

Huawei P30 128GB Crystal

Huawei P30 128GB Crystal
Vørunummar: 23067

Availability: Á goymslu

Med Huawei P30 Pro smartphonen kan du fange hver eneste detalje med det tredobbelte Leica kamera. Den kraftfulde octa-core Kirin 980 processor sikrer en kraftfuld præstation og takket være batteriet med 3.650 mAh kommer du sikkert igennem dagen.  • 6,1” FHD+ OLED touchskærm

  • Android 9.0 Pie + EMUI 9.1

  • 40/16/8 MP Leica tredobbelt kamera

  • 6,1” FHD+ OLED touchskærm
  • Android 9.0 Pie + EMUI 9.1
  • 40/16/8 MP Leica tredobbelt kamera
Lýsing

Smálutir

Udnyt Huawei P30 smartphonens moderne funktioner, som f.eks. fingeraftryklæseren i skærmen eller den hurtige opladning og nyd dens glasdesign, der straks fanger dit øje med sin store skærm som har et minimalistisk, indlejret Dewdrop Notch samt en smuk, flerfarvet bagside.

Touchskærm
Huawei P30 har en skarp 6,1” OLED touchskærm med FHD+ opløsning (2340 x 1080 pixels). Touchskærmen kan vise op til 16,7 millioner farver, hvilket sikrer. at du altid tager de mest realistiske billeder.

Leica tredobbelt kamera
Med det tredobbelte Leica kamera, som består af en 40 MP vidvinkel sensor med f/1.8 aperture, en 16 MP ultra vidvinkel sensor med f/2.2 aperture, at 8 MP teleobjektiv med f/2.4 aperture og OIS er Huawei P30 forudbestemt til at tage billeder og videoer på næste niveau. Sensorerne suppleres af en laser-, fase- og kontrastfokus samt Huawei AI Image Stabilization teknologien. På forsiden er der et 32 MP kamera med f/2.0 aperture, som altid er klar til at tage en selfie.

Kameraevnerne forøges af diverse moderne teknologier og funktioner. Takket være teleobjektivet får du forbedret optisk zooming uden at miste særlig meget billedkvalitet. SuperSpectrum sensoren kombineret med processorens kraftfulde ISP og Huawei’s originale algoritme gør det muligt at fange mere lys på dine billeder. Du vil også være i stand til at tage billeder med den moderne bokkeh effekt samt makro tilstand. Huawei P30 Pro er klar til hvad som helst.

Operativsystem
Huawei P30 Pro benytter den Android 9.0 Pie-baserede EMUI 9.1, som er Huawei’s egen version af Androids operativsystem. Det har nogle spændende funktioner, som f.eks. tilpasselige skins, mørk tilstand på tværs af hele systemet for at spare batteri og dine øjne, eller Digital Balance funktionen, som er designet til at vise og hjælpe dig med at holde styr på, hvor meget tid du bruger på din telefon.

Fingeraftrykslæser i skærmen
I dag har privatlivets fred og datasikkerhed topprioritet. Derfor kan du låse din Huawei P30 Pro med fingeraftrykssensoren i skærmen. Det er en praktisk måde at sikre dine data og have endnu mere skærmplads.

Præstation
Huawei Kirin 980 octa-core processoren består af 2x 2,6 GHz, 2x 1,92 GHz og 4x 1,8 GHz kerner. Kombineret med 6 GB imponerende RAM, er den kraftfuld nok til at klare enhver opgave, uanset hvor krævende den er. Den interne 128 GB lagring er klar til at gemme al din data.

Batteri
Batteriet på 3.650 mAh er forbedret med intelligent strømbesparende teknologi, som vil give dig mere batterilevetid, end du er vant til.

Andre funktioner:
- 3,5 mm lydstik
- IP53 vand- og støvresistent
- Dual SIM, begge understøtter LTE mobilforbindelse
- NFC til kontaktløs mobilbetaling
- GPS, A-GPS, Glonass, Beidou, Galileo geolokationsteknologier
- Dolby Atmos giver fordybende lyd
- USB-C stik til hurtig opladning og dataoverførsel

Inkluderet i pakken:
- Huawei P30 smartphone
- Oplader
- USB-C kabel
- 3,5 mm hovedtelefoner
- Hurtigstartvejledning
- Værktøj til udskiftning af SIM-kort

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6901443284597
Dømingar
0 Døming(ar)