Feilur OK

Huawei P Smart Z Sapphire Blue

Huawei P Smart Z Sapphire Blue
Vørunummar: 42717

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

Tag betagende billeder og sjove selfies og få en smidig multitasking-oplevelse med Huawei P Smart Z smartphonen, der har en kraftfuld octa-core processor, Ultra FullView FHD+ skærm, stor hukommelse og et kraftfuldt 4.000 mAh batteri.

  • 6,59" Ultra FullView FHD+ skærm
  • Android 9.0 Pie, EMUI 9.0
  • 16 MP Auto Pop-up selfie-kamera
Lýsing

Smálutir


Ultra FullView oplevelse
Huawei P Smart Z smartphone har en lys 6,59” Ultra FullView FHD+ skærm, der leverer ultrabred horisont uden notch, hvilket er ideelt til at se videoer, spille spil eller læse. IPS teknologien og HDR giver bredere synsvinkler og levende, virkelighedstro farver.

Auto Pop-up selfie camera
Frontkameraet popper automatisk op når du har behov for det og trækkes tilbage når du er færdig. Dette 16 MP AI kamera har realtidsoptimering og justerer intensiteten i forhold til scenariet, så dine selfies altid ser perfekte ud. Pop-up kameraet kan holde til et stort pres, så du ikke skal være bekymret for at ødelægge det.

Dual kamera
Din smartphone har et 16 MP bagkamera, ledsaget af en 2 MP ven, og har ekstra linseglas, der er fremragende til at samle lys til bedre oplysning og kontrast, hvilket resulterer i mere realistiske billeder. AI algoritmen analyserer hver scene, så hvert billede er mere præcist og levende.

Kraftfuld oplevelse
Telefonens Kirin 710R octa-core processor kombineret med 4 store kerner clocked ved 2,2 GHz giver en fremragende præstation, mens de 4 små kerner clocked ved 1,7 GHz giver en mere sparsom drift ved lavt strømforbrug. Processoren er ledsaget af 4 GB RAM for en smidig og forsinkelsesfri opstart af adskillige apps på samme tid.

Android 9.0 Pie
Med Android 9.0 Pie har du mere frihed til at håndtere dine notifikationer fra dine apps og du kan tidsindstille lyd, vibrationer og snooze notifikationer. For at øge sikkerheden beskytter Pie din enhed mod malware og datatyveri med en realtids sikkerhedsskanner. Og sammen med Emui 9.0 kan du bruge One Touch adgang til vigtige appfunktioner, Emui Desktop og meget mere.

Dual SIM
Telefonen har en dual nano SIM-kortlæser, så du kan bruge 2x SIM-kort på samme tid og f.eks. skifte mellem dit private og arbejdsnummer, uden at skulle slæbe rundt på 2x telefoner.

Flere egenskaber:
- 4.000 mAh batteri
- 64 GB intern lagring
- NFC One Touch parring
- Dual nano SIM-kortlæser
- USB Type-C port til hurtig opladning og datasynkronisering
- GPS/GLONASS/BDS geolokationstjeneste
- Bluetooth 4.2
- 3,5 mm stik til hovedtelefoner

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6901443303199
Dømingar
0 Døming(ar)