Feilur OK

Huawei Mate 20 Pro 128 GB Midnight Blue

Huawei Mate 20 Pro 128 GB Midnight Blue
Vørunummar: 11194

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

5.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Huawei Mate 20 Pro smartphonen har en lynhurtig Kirin 980 processor for smidig ydelse, fordoblet AI-understøttelse sammenlignet med forgængeren og et 40 MP tredobbelt Leica-kamera for aldeles fremragende billedkvalitet.
  • 6,39" 2K+ OLED FullView skærm
  • Android 9.0 Pie
  • 40 MP tredobbelt bagkamera
Lýsing

Smálutir

Huawei Mate 20 Pro smartphonen er en elegant, slidstærk verden af underholdning i din lomme og yder en fremragende browsing-oplevelse. Den har et batteri med lang levetid samt kameraer i verdensklasse med dobbelt AI-understøttelse til de bedst mulige indstillinger, når du fotograferer i auto.

Skærm
Huawei Mate 20 Pro smartphonen har en 6,39” FullView 2K Plus-skærm, der er perfekt til at se film eller til at køre to apps side om side samtidigt. IPS-teknologien tilbyder bredere betragtningsvinkler og forbedret farvekvalitet.

Tredobbelt billedoplevelse
Huawei Mate 20 Pro revolutionerer smartphone-fotografi. Som den første i Huawei-familien kommer Mate 20 Pro med et unikt tredobbelt kamera med 40 MP og en ultrabred linse. Huawei har samarbejdet med Leica og introducerer dobbelte linser med f/1,8 blændeåbning, så du kan tage smukke billeder i selv lav belysning og skabe flot, cremet slør. Takket være de boostede intelligente fotografialgoritmer kan kameraet identificere adskillige scener og genstande og automatisk justere farver, klarhed og mere.

Selfiekamera
På fronten har smartphonen et kamera med 24 MP sensor til perfekte selfies. AI-systemet hjælper dig med at finde de bedst mulige motiver, filtre og indstillinger, så du altid får et fremragende resultat, du kan dele med andre.

AI teknologi og projicering
Huawei Mate 20 Pro er en intelligent enhed. De indbyggede AI-funktioner kan lære din adfærd at kende for at yde optimalt strømforbrug og ydelse, selv efter brug i månedsvis. Nyd hurtig og stabil forbindelse og klare samtaler, selv på travle steder, og få let oversat talte ord eller vejskilte. Hvis du elsker at rejse men ikke vil have din bærbare computer med dig overalt, kan du gøre din Huawei P20 Pro til en lommecomputer. Den understøtter den fulde skrivebordsoplevelse med eller uden mus og tastatur og kan bruges som mobil touchpad.

Vandtæt
Undgå panik, hvis din Huawei Mate P20 Pro udsættes for vand. IP 68 certificeringen betyder, at denne smartphone er sikret mod støv, snavs og vand og kan klare ned til 1,5 meters vanddybde i op til 30 minutter.

Kraftfuld ydelse
Huawei Kirin 980 octa-core processoren kombinerer 2 store kerner clocked ved 2,6 GHz for solid ydelse, 2 kerner ved 1,92 GHz og 4 mindre kerner clocked ved 1,8 GHz for mere energieffektiv drift med lav kraft. Processoren følges af 6 GB RAM for smidig, uforsinket start af selv et stort antal apps samtidigt.

Android 9.0 Pie
Med Android 9.0 Pie oplever du mere frihed til at styre notifikationskanalerne i app-kontrolindstillingerne. Styresystemet lader dig vælge din foretrukne lyd eller dit foretrukne vibrationsmønster, og giver dig mulighed for at sætte notifikationerne på snooze i en periode og med flere farver. For at yde ekstra beskyttelse mod malware og datatyveri er telefonen beskyttet af en sikkerhedsskanner, der fungerer i realtid. Med Emui kan du nyde one-touch adgang til vigtige app-funktioner, til Emui Desktop og mere.

Kraftfuldt batteri til dig og andre
Brug alle smartphonens gode funktioner længere takket være 4.200 mAh batteriet og brug mere tid på sjov og mindre tid på opladning. Smartphonen kommer med en superoplader, der kan give 70 % batteri på bare 30 minutter. Du kan også dele din batteritid med andre enheder.

Flere funktioner
- 128 GB intern lagring
- Dobbelt port til nano SIM-kort
- 3D ansigtsoplåsning og fingeraftryk in-screen
- USB Type C port til hurtig opladning og datasynkronisering
- GPS/GLONASS geolokaliseringsunderstøttels
- Lynhurtigt wi-fi-ac og Bluetooth 5.0
- Type C port til hovedtelefoner
Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
Width (cm)
8
Batteritype
Lithium-ion
Nágreining
3.5 mm mini jack
Nej
Kalendari
Ja
Flogfarsstøða
Ja
FM radio
Nej
GLONASS
Ja
Tónleikaspælari
Ja
Mikrofon
Ja
Stereo
Ja
Videospælari
Ja
GPS
Ja
Dáta
3G
Ja
Slag av Bluetooth
5.0
EDGE
Ja
GPRS
Ja
NFC
Ja
4G
Ja
Myndatól
Autofocus
Ja
Blits/foto ljós
LED Flash
Næsta myndatól
Ja
Næsta myndatól upploysing (megapixel)
24
Videoupptakari
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Battarímegi (mAh)
4200
Connections
USB-C
Dual SIM
Ja
Læst av veitara
Nej
Prosessor slag
Huawei Kirin 980
OS
Android
Modellýsing
Merki (tele)
Huawei
Model ID
51092XAM
Model name (Brand+Supplier ID)
Huawei Mate 20 Pro
Slag av fartelefon
Touch
Sølupakkin inniheldur
Løðari
Ja
Sambindingarkápul
Ja
Skjótur uppstartur vegleiðing
Ja
Battarí
Indbygget
Skíggi
Skíggjaslag
OLED
Nert við skermur
Ja
Slag av skermi at trýsta á
Kapacitiv
Skermstødd (tummar)
6.39
Boðsending
Teldupostur
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Minni
Internt minni (GB)
128
Goymsla/Minni
Minniskort íroknað
Nej
Prosessorur
Tal av kjarnum
8
Prosessor skjótleiki (GHz)
2.6
Sambindingar
Slag av SIM korti
Nano SIM-kort
USB-C
1x USB-C 3.1
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
172
Viðæld krøv til skipan
RAM (GB)
6
EAN-koda
EAN-koda
6901443260751
Dømingar
0 Døming(ar)