Feilur OK

Hotspring Propel Udendørs Spa

Hotspring Propel Udendørs Spa
Vørunummar: PROPELSPA

Availability: Á goymslu

I Hotspot PROPEL er der plads til 5 personer, polstrede nakkestøtter, to super komfortable og behagelige loungesæder, og 23 målrettede jets.
 • Plads til 5 personer
 • 10 flerfarvede LED lamper
 • 23 målrettede jets
Lýsing

Smálutir

Udendørs spabad til 5 personer

I Hotspot PROPEL er der plads til 5 personer, polstrede nakkestøtter, to super komfortable og behagelige loungesæder, og 23 målrettede jets.

Der er masser af plads til dig, dine venner og familie i denne Amerikanske udespa. Model Propel indeholder No-Fault® varmelegeme, ogFiberCoreTM isolering.

Model Propel er et meget veludnyttet udendørs spabad, og har en rigtigt god dybde i sæderne, og masser af komfort. De 23 massagedyser, kan reguleres individuelt, enten direkte på dyserne eller på en af ventilerne. Det betyder at du selv kan vælge hvilken massagestyrke du ønsker, lige netop der hvor du sider.

Den kraftige massagepumpe har 2 trin, så der er mulighed for at tilpasse trykket, til det antal personer der sidder i udespaen.

Der er masser af lys i den nye Propel. De 10 flerfarvede LED lamper fordelt rundt i spaen, giver et flot klart lys. Du bestemmer selv farven, lysstyrken og også hvor hurtigt farveskiftet skal være.

Elding Gosbað

Massagedyser

Vores innovative, patenterede dyser er designet til at målrette specifikke muskelgrupper, hvilket giver dig den bedste massage oplevelse hver gang du bruger din udespa. Hver stråle leverer kraftfuld, beroligende strømme af vand med et tryk, som du kan tilpasse til din præference.

Her kan du se et udvalg af Hotsprings massagedyser. Vores Udendørs Spabade, leveres med dyser og undervandslys besat med 3.16 syrefast rustfrit stål. Mange af dyserne kan udskiftes efter ønske, så du har mulighed for at tilpasse massagen i din Hotspring udespa efter dit behov

 • Gosbað: Moto-masage® DX Jets Moto-masage® DX Jets 
  Den næste generation af den oprindelige Moto–massage jet,Moto–Massage DX producerer to kraftige strømme afvand, der fejer op og ned ad ryggen. En Hot Spring® Spaseksklusive – der er simpelthen ikke noget som moto-massage.
 • Gosbað: Rotary hydromassage jets Rotary hydromassage jets 
  Disse roterende dyser skabe en stærk strøm af vand i bevægelse, hvilket giver en dyb massage, der løsner spændinger i de pågældende områder.
 • Gosbað: Directional hydromasage Directional hydromasage 
  Tilpas din massage – disse beroligende jets kan justerestil at lede en kraftig strøm af vand, præcis hvor du har brug for det.
 • Gosbað: Hydro stream® Hydro stream® 
  For at opnå maksimal spændings lindring – Hydro Stream®jets yder nødhjælp med en konstant kraftig strøm af vand.
 • Gosbað: Rotary precision® Jets Rotary precision® Jets 
  Udførelse ligesom fingrene af en professionel massør, denne roterende jet sætter fokus på sarte områder somdine håndled.
 • Gosbað: Directional precision® JetsDirectional precision® Jets 
  Lindre spændinger i fokuserede områder af din ryg og nakke ved blot at justere de retningsbestemte dyser.
 • Gosbað: Jet stream® Jets Jet stream® Jets 
  Vores mest kraftfulde stråle, Jetstream® jet producerer enstrøm af vand, stærk nok til at give beroligende lindring tilømme fødder og frigøre spændinger dybt i ryggen.
 • Gosbað: Soothing stream® Jet systemSoothing stream® Jet system 
  Denne kraftfulde stråle har tolv porte, der spreder enstærk, bred strøm af vand, der blidt løsner spændinger iskuldre og øvre ryg.
 • Gosbað: Quartet® Jet system Quartet® Jet system 
  Placeret over Moto–Massage® DX jet, disse fire Precisionjets arbejder i harmoni for at smelte spændinger væk inakke og skuldre.
 • Gosbað: Footwell® Footwell® 
  Den kraftfulde Jet Stream® stråle, der giver en fodmassagemed maksimal styrke.
 • Gosbað: Combination XL Jets Combination XL Jets 
  En kraftfuld bred strøm af vand giver en robustmassage designet til at lindre spændinger i store områder som dine skuldre, øvre og nedre ryg.
 • Gosbað: Combination Jets Combination Jets 
  Disse jets er målrettet fødder, skuldre eller ryg og kan indstilles til at give en stationær strøm eller roterendemassage.
Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
0
Dømingar
0 Døming(ar)
Viðheftar fílur