Feilur OK

HBG278BS0S BOSCH OVEN PYRO

HBG278BS0S BOSCH OVEN PYRO
Vørunummar: 47875

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

Overrask dine middagsgæster med den indbyggede Bosch ovn HBG278BS0S. Ovnen har en kapacitet på 71 l, AutoPilot 30, 3D Hot Air-funktion samt pyrolyserengøring, som klarer rengøringen for dig.

  • Pyrolyseovn på 71 liter
  • 30 automatikprogrammer
  • SoftClose dæmpet lukning af ovnlågen
Lýsing

Smálutir

Den indbyggede Bosch ovn HBG278BS0S bliver din bedte ven i køkkenet takket være sine 10 varmefunktioner og 5 madlavningsfunktioner inklusiv 3D Hot Air. Ovnen er også udstyret med AutoPilot 30 med mange forindstillede programmer samt praktisk SoftClose- og SoftOpen-funktion.

Kapacitet: Ovnen har en kapacitet på 71 l, så du har plads til at tilberede flere retter ad gangen og spare tid på madlavningen.

Ovnfunktioner: Ovnen er udstyret med 10 varmefunktioner med bl.a. konventionsvarme, top og bund, pizzaindstilling, varmluftsgrill og 5 madlavningsfunktioner inklusiv 3D Hot Air.

3D Hot Air: Du kan tilberede dine måltider på op til 3 niveauer på samme tid takket være den jævne varmefordeling i ovnen.

AutoPilot 30: Du behøver ikke bekymre dig om at indstille ovnen korrekt til den ret, du er i gang med. Med AutoPilot-funktionen har du en kogebog med 30 automatiske programmer at vælge imellem indbygget i ovnen. Vælg blandt flere forskellige automatiske programmer, så klarer ovnen resten.

Pyrolyserengøring: Ved at opvarme ovnen til 400° C brænder ovnen fedt- og madlavningsrester til aske, som let kan tørres væk med en fugtig klud.

SoftOpen- og SoftClose-funktioner: Ovnlågen åbner og lukker blødt og let, så du kan betjene den med én hånd, mens du holder f.eks. et fad eller lign. køkkenudstyr i den anden.

LCD-skærm: Takket være den praktiske LCD-skærm kan du let holde øje med madlavningsprocessen.

Auto sluk-funktion: Ovnen er udstyret med auto sluk-funktion, så dit køkken er beskyttet mod uheld.

Børnesikring: Ovnen er udstyret med børnesikring, så børn sikkert kan færdes i køkkenet.

Energimærke: Ovnen har energimærke A.

Tilbehør:
1 stk. rist
1 stk universal bageplade/bradepande

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)