Feilur OK

MS6CB61V1 Handblender

MS6CB61V1 Handblender
Vørunummar: 70432

Availability: Á goymslu

Tilbered dine måltider hurtigt og effektivt med Bosch ErgoMixx håndblenderen MS6CB61V1. Den er udstyret med en kraftig motor på 1.000 Watt, 12 hastigheder og et praktisk system til vakuumforpakning, og den ergonomiske form er den let at bruge.

  • 1.000 Watt motor
  • 12 hastigheder, pulsfunktion
  • System til vakuumforpakning
Lýsing

Smálutir

Med Bosch ErgoMixx håndblenderen MS6CB61V1 kan du let tilberede cremede supper eller din favoritpesto. Den kraftige motor og 12 hastigheder samt pulsfunktion sikrer, at hvert enkelt måltid, du tilbereder, får den helt rigtige konsistens, mens systemet til vakuumforpakning holder din mad frisk i længere tid.

Kraft
Denne håndblender har en motorkraft på 1.000 Watt, hvilket betyder, at den har din mad klar på ingen tid.

Indstillinger
De 12 hastighedsindstillinger med pulsfunktion sikrer, at du opnår den rette tekstur hver gang.

System til vakuumforpakning
Reducér dit madspild takket være det praktiske system til vakuumforpakning. Vakuumpumpen fjerner luft fra bokse og lukkeposer, så din mad holder sig frisk i længere tid. Du kan desuden bruge lukkeposer til sous-vide tilberedning af kød, fisk eller grøntsager. Poserne kan rengøres i opvaskemaskinen og er fri for BPA.

Let at bruge
Enheden er let at bruge takket være det ergonomiske design og komfortable greb. Desuden kan blenderens dele rengøres i opvaskemaskinen, hvilket letter vedligeholdelsen.

Inkluderet i pakken:
- Håndblender
- Miksebæger
- Vakuumpumpe
- 3x 1,2 l vakuumlukkeposer
- 3x 3,8 l lukkeposer
- 1x 1 l vakuumboks

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)