Feilur OK

PS4-GTA 5

FYRR349
PS4-GTA 5
Vørunummar: PS4GTAV

Availability: Á goymslu

Glæd dig til at spille Grand Theft Auto 5 på PlayStation 4. Spillet er spækket med hæsblæsende aktioner, hvor du skiftevis udfører kup og missioner som de garvede kriminelle Franklin, Trevor og Michael.
  • udføre kup og missioner som de garvede kriminelle Franklin, Trevor og Michael
  • .
  • .
Lýsing

Smálutir

Desuden vil tilbagevendende PlayStation 3 og Xbox 360 spillere få adgang til nyt, eksklusivt indhold, herunder sjældne klassiske køretøjer fra Grand Theft Auto serien som f.eks. the Dukes, the Dodo Seaplane og en hurtigere, mere manøvredygtig Blimp. Af andet indhold kan nævnes aktiviteter som fotografering af dyreliv, nye udfordringer på skydebanen og nye våben.

Spillere på PlayStation3 eller Xbox 360 kan overføre deres nuværende figurer og fremskridt fra Grand Theft Auto Online til PlayStation4, Xbox One eller PC.

Om GTA V
Los Santos: En udstrakt metropol fyldt med selvhjælpsguruer, starletter og falmede berømtheder, engang var de genstand for hele den vestlige verdens misundelse, nu kæmper de for at holde sig oprejst i en tid med økonomisk usikkerhed og billigt kabel-tv.

Midt i virvarret planlægger tre meget forskellige kriminelle deres egen vej til overlevelse og succes: Franklin, en tidligere gadegangster, der nu er på udkig efter muligheder og rigtige penge; Michael, en tidligere forbryder, hvis pensionistliv er mindre rosenrødt, end han havde håbet; og Trevor, en voldelig galning drevet frem af chancen for et billigt fix og den næste store gevinst. De løber tør for muligheder og risikerer alt i en række udfordrende og farlige kup, som kan få dem buret inde på livstid.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Online spøl
Ja
Útgávudagur
2014-11-18
Uppruna heiti
GTA 5
Kategori
Action
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Rockstar Games
Stýriskipan
PlayStation 4
Útgevari
Nordic Game Supply
Dømingar
0 Døming(ar)