Feilur OK

GOOGLE HOME GREY

GOOGLE HOME GREY
Vørunummar: GOOGLEHOMEGY

Availability: Á goymslu

Google Home er en stemmestyret smarthøjttaler med Google Assistant på dansk. Nu kan du styre flere smartprodukter som TV, musik og lys og få info om f.eks. hvordan vejret bliver eller din kalenderoversig - og så giver den en god musikoplevelse.

  • Google Assistant inkl. dansk tale
  • Stemmestyret hjemmekontrol
  • Kompatibel med Android/iOS
Lýsing

Smálutir

Google Home med Google Assistant på dansk er kommet for at gøre dit liv lettere, så du kan få mere ud af verden omkring dig end at kigge ind i en smartphone- eller computerskærm. Brug stemmen til at aktivere din personlige virtuelle assistent og få informationer om møder, vejrudsigter og trafiksituationen. Når du kommer hjem, kan du bede Google Home starte din playliste eller tænde TVet. Du kan endda indstille den rigtige belysning med Philips Hue eller LIFX for at se TV. Lad børnene stille spørgsmål om verden omkring dem, spille spil eller lytte til deres favoriteventyr. Så der er kun ét spørgsmål tilbage: Ok Google, skal jeg have Google Home?

Din personlige assistent
Med Google Home kan du starte dagen med kurateret indhold, herunder vejr, møder, påmindelser og nyheder. Du kan let føje ting til din indkøbsliste eller sætte en timer for den mad, du har sat over i ovnen.

Stemmematch og styring
Google Assistant, Googles egen stemmeassistent på dansk, kan genkende din stemme og leverer information, der er tilpasset til dig. Så når andre i din husholdning bruger Google Home får de alle sammen deres egne skemaer, påmindelser eller playlister.

Unik lydkvalitet
Google Home er udstyret med en kvalitetshøjttaler med 2” driver og dobbelte 2” passive radiatorer samt dobbelte mikrofoner. Teknologien sikrer, at du altid kan høre og blive hørt, når du stiller spørgsmål til Google Home.

Chromecast
Google Home giver mulighed for at streame video og afspille, sætte på pause eller skrue op for lyden, når den er sluttet til Chromecast.

Smart home-kontrol med stemmen
Dit hjem bliver smartere og smartere. Google Home kan forbindes til Google Assistant-kompatible produkter som Chromecast Nest, LIFX og Philips Hue, der kan justere termostaten, lysintensiteten eller smart plugs og stik, så du eksempelvis kan tænde kaffemaskinen, når du stiger ud af sengen. Sig til Google at den skal slukke for strygejernet, så du ikke behøver rejse dig for at tjekke, om du huskede at slukke det.

Mute-knap
Har du venner og familie på besøg? Sluk Google Home med knappen for at være sikker på, at du ikke aktiverer den ved et uheld. Et enkelt klik tænder den igen.

Forandrende design
Google Home har et meget skandinavisk design, der passer til et normalt hjem i Danmark. Og hvis du vil skifte udseendet på højttaleren kan du let skifte bunden af højttaleren (sælges separat).

Inkluderet i pakken
- Google Home
- Strømforsyning
- Hurtigstartsvejledning

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
842776107015
Dømingar
0 Døming(ar)