Feilur OK

Golden Curl 18-25mm Bambino

Golden Curl 18-25mm Bambino
Vørunummar: 031321

Availability: Á goymslu

Med Golden Curl Bambino-krøllejernet får du let lækre, blanke og langtidsholdbare krøller. Krøllejernets diameter falder fra bund til spids fra 32 til 25 mm, så du kan lave store og spændstige krøller. Krøllejernet bliver 200 ° C og har negativ ion-teknologi, der begrænser elektrisk hår og altid giver perfekte krølleresultater.
  • Samlet længde på krøllejernet er 32,5 cm
  • Temperatur: op til 200 °C
  • 2,7 meter lang ledning med 360 ° rotation
Lýsing

Smálutir

Ubesværet håndtering

Det lette krøllejern er nemt at håndtere takket et ergonomisk, skridsikkert og varmebestandigt håndtag. Derudover har krøllejernet en 2,7 meter lang, 360 ° drejelig ledning, så du kan betjene krøllejernet fra alle retninger uden problemer.

Tilbehør til lettere krøllearbejde

Smuk gaveæske med hårklips og varmebestandig handske for at lette krøllearbejdet. Hold krøllejernet i den ene hånd og den varmebestandige handske i den anden hånd, mens du vikler håret rundt om krøllejernet. Med hårklips kan du sætte noget af håret op, mens du arbejder på andre områder. Tilbehøret går det endnu lettere og mere sikkert at krølle hår.

Altid godt værktøj med på farten

Krøllejernet har dobbelt spænding, så det kan bruges overalt i verden uden bekymring. Brug krøllejernet derhjemme eller tag det med på rejsen og lav smukke krøller, også på farten. Alle produkter fra Golden Curl er omhyggeligt gennemgået for at sikre udseende og funktionalitet.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)