Feilur OK

Goji Activity tracker 2019 BK

FYRR 299
Goji Activity tracker 2019 BK
Vørunummar: 47732

Availability: Á goymslu

Goji Fit aktivitetsmåleren er det ideelle tilbehør, som hjælper dig med at holde styr på dine daglige rutiner. Den har en skridt- og kalorietæller, kan måle afstande via GPSen fra din tilsluttede smartphone, og er IP68-certificeret.

  • Skridt- og kalorietæller
  • Pulsmåler, søvnmåler
  • IP68-certificeret
Lýsing

Smálutir

Hold styr på dine daglige aktiviteter og søvn med Goji Active aktivitetsmåleren, som tilbyder adskillige målefunktioner, eksempelvis skridt- og kalorietælling. Da det er lige så vigtigt at hvile kroppen, kan den også måle dine søvnmønstre. Aktivitetsmåleren er IP68-certificeret, så du kan også have den på i poolen.

Målinger
Aktivitetsmåleren kan måle skridt og antal forbrændte kalorier samt dine sportsaktiviteter og søvn. På den måde kan du være sikker på at dit liv er i balance. Du skal bare tilslutte aktivitetsmåleren til din smartphone via Bluetooth, so den kan bruge din telefons GPS-lokationstjeneste til at levere præcise data.

Pulsmåler
Aktivitetsmåleren har en optisk pulsmåler, der hjælper dig med at holde dit liv i balance.

IP68-certificering
Aktivitetsmåleren er IP68-certificeret, hvilket bl.a. betyder at den er vandtæt.

Notifikationer
Se notifikationer og beskeder fra din tilsluttede smartphone direkte på dit håndled, så du har hænderne fri til at gøre andre ting.

GOJI GO smartphone app
Enheden holder styr på dine aktivitetsdata, som du nemt kan tjekke i den dedikerede GOJI GO smartphone app - den er tilgængelig til både Android og iOS enheder.

Batteri
Batteriet holder i op til 5 dage.

Inkluderet i pakken:
- Goji Fit
- Oplader
- Brugervejledning

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)