Feilur OK

GAS BBQ Huntington 6+1B

GAS BBQ Huntington 6+1B
Vørunummar: 12420

Availability: Á goymslu

Luksuriøs, stor og praktisk. Denne high-end Nordic Season Huntington 6 + 1B gasgrill GG201966 kombinerer et stilfuldt design med et stort grillareal, praktisk og komfortabel madlavning, som gør dine grillfester uforglemmelige.
G.G. Gasregulatorsæt medfølger ikke!


 

  • 6 + 1 gasbrændere
  • Stort grillareal: 89 x 45 cm
  • Låg m. vindue, MGS insætningssystem
Lýsing

Smálutir

At blive en ægte grillmester er nemt med denne fortræffelige Nordic Season Huntington 6 + 1B gasgrill GG201966, der ikke kun vil se imponerende ud i din have, men vil også give dig en god undskyldning for at mødes med dine venner og familie og skabe glade minder, mens I nyder lækre steaks, saftige burgere, grillede grøntsager, fisk og meget mere.

Gasgrill: Med en gasgrill får du mere præcis styring af temperaturen end sammenlignet med f.eks. kul. Den er nem at bruge og med et tryk på knappen er grillen startet og du er klar til at begynde.

Gasbrændere: Der er 6 brændere af rustfrit stål og en sidebrænder med en total strømeffekt på 24.000 Watt på grillen, hvilket sikrer en høj varmepræstation og er endda perfekt til at grille store stykker kød.

Sidebrænder: Sidebrænderen lader dig udvide dine madlavningsmuligheder ved f.eks. at tilberede saucer, pasta, kartofler osv. eller genopvarme mad direkte på grillen. Kontrolknapperne har integreret tænding, som gør den mere praktisk og hurtig at bruge.

Indirekte grill: Med 3 eller flere gasbrændere kan du benytte indirekte grillmetoden, som er glimrende til at tilberede større madvarer, som f.eks. kylling, flæskesteg osv.

Stort grillareal: Med et kæmpe grillareal på 89 x 45 cm kan du holde endnu større grillfester for din familie og venner og være sikker på at ingen skal vente alt for længe på deres mad.

MGS indsætningssystem: Grillen er udstyret med porcelæn-emaljeret støbejernsrist, som passer til Multi Grill System tilbehør. Dette giver dig mulighed for at tilbederede et bredere udvalg af måltider, som f.eks. pandekager eller asiatisk wok.

Porcelæn-emaljerede flammetæmmere: Stopper fedtet fra at brænde og spreder varmen jævnt. Det vil forhindre din mad fra at brænde på og tilbederede kødet jævnt.

Termometer: Termometeret er integreret i låget, og giver dig bedre kontrol over madlavningsprocessen inde i grillen.

Låg m. vindue: Låget har et praktisk vindue, så du kan visuelt kan tjekke kødet uden at lukke varmen ud.

Varmehylde: Den praktiske varmehylde gør det nemt at opvarme allerede tilberedt mad, når du har brug for det.

Opbevaringsplads: Et skab med dobbeltdøre giver masser af plads til at opbevare dine grillredskaber, krydderier og andre vigtige ting. Desuden giver de 2 praktiske sideborde dig masser af arbejdsrum.

2-lags låg: Låget er lavet af 2 lag rustfrit stål, som beskytter grillens ydre fra ekstrem varme, så din grill ser flot ud i længere tid.

Hjul: Med de 4 robuste hjul kan du flytte grillen til den bedst mulige placering.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
7071189226904
Dømingar
0 Døming(ar)