Feilur OK

Garmin Vivosmart 4 Midnight Band L

Garmin Vivosmart 4 Midnight Band L
Vørunummar: 12498

Availability: Á goymslu

Gør din fitness- og sundhedstracking personlig og løft niveauet med Garmin Vivosmart 4, der har et slankt design, smartphone-parring, detaljeret fitness-tracking med søvnmonitor, stress-tracking og måling af iltmætning i blodet.
  • Aktivitetstracker
  • Puls/søvnmåler
  • Smart-notifikationer
Lýsing

Smálutir

Gør din daglige træning bedre med denne Garmin Vivosmart 4 pulsmåler og aktivitetstracker. Den diskrete 6,6 mm x 17,7 mm OLED touchskærm tændes kun, når den er i brug, så den er diskret, når du ikke bruger den. Batteriet holder op til 7 dage pr. opladning, så du kan oplade smartwatchet mindre og bruge det mere.

Pulsmåler
Vivoactive 4 bruger en håndledsbaseret pulsmåler til at spore al din aktivitet og giver dig en præcis redegørelse for dit personlige helbred. Der er ikke længere brug for eksterne bælter eller ledninger. Pulsmåleren tracker din aktivitet 24/7 ved hjælp af Elevate Wrist overvågningsteknologi. Vivoactive 3 vil endda sammenligne din fitnessalder i forhold til din faktiske alder, så du kan vurdere, hvor godt din seneste træning har påvirket dig. Se daglige diagrammer af din pulsvariation (HRV) for at se, hvilke tider på dagen du er mest stresset, så du kan identificere og eliminere problemet. Enheden indeholder endda meddelelser om ekstreme stressmomenter og tilbyder en 1-5 minutters vejrtrækningsøvelse for at hjælpe dig.

Søvnregistrering
En god nats søvn er grundlaget for hvor godt du har det den følgende dag. Vivosmart 4 tracker din lette søvn, dybe søvn og REM-søvn samt bevægelse gennem natten, så det hjælper dig med at forbedre dit helbred og dit velbefindende.

Pure Ox sensor
Vivosmart 4 hjælper dig med at finde ud af, hvordan din krop optager ilt, når du sover eller i løbet af dagen.

Automatisk aktivitetstracking
Vivosmart 4 tracker automatisk al din aktivitet og kan skelne mellem gang, løb, cykling, svømning (Vivosmart 4 er vurderet til at være svømmesikret) og træning. Smartwatchet kan også detektere starten på en løbetur eller hurtig gang. Alle data kan sendes automatisk til Garmin Connect appen, der tracker, sammenligner og organiserer alle dine daglige træninger, bevægelser og din søvnrutine.

Smart-notifikationer og forbindelser
Lad ikke dine træningsprogrammer bremse dit personlige liv eller arbejdsliv. Med Vivosmart 4 smartphone-parringen kan du få telefonbeskeder, læse SMS eller e-mail og få vist påmindelser direkte på dit håndled. Hvis du er Android-bruger kan du også svare med forindstillede svar. Smartwatchet har endda en ’find min telefon’-funktion, så du kan pinge din telefon fra uret for lettere at finde den igen.

Remlængde
Remlængden på den lille model er 223 mm.

Inkluderet i pakken
- Garmin Vivosmart 4
- Oplader/datakabel
- Vejledninger
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Aktivitetsmåler
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Ja (indbygget)
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
17.1
Skíggi
Skíggjaslag
OLED
Nágreining
GPS
Nej
Vandtæt
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Garmin 010-01995-03
Supplier ID (article number)
010-01995-03
Dáta
NFC
Nej
Slag av Bluetooth
Bluetooth Smart and ANT+
Myndatól
Videoupptakari
Nej
Tøkniskar nágreiningar
SIM kort lesari
Nej
Dømingar
0 Døming(ar)