Feilur OK

Garmin Vivofit 4 Black L

FYRR 699
Garmin Vivofit 4 Black L
Vørunummar: 12491

Availability: Á goymslu

Garmin Vivofit 4 aktivitetstrackeren holder styr på dine daglige aktiviteter og motiverer dig til at leve sundt. Den informerer dig også om vejret og hjælper med at finde din smartphone, hvis den er blevet væk.
  • Aktivitetstracker og motivator
  • 24/7, 1 års batterilevetid
  • Move IQ, Garmin Connect
Lýsing

Smálutir

Hold styr på dine aktiviteter og din bevægelse med Garmin Vivofit 4 aktivitetstrackeren, der kan genkende forskellige typer bevægelser, som automatisk optager dine daglige aktiviteter, viser skridt, kalorier, afstand, intensiv tid og klokkeslæt på en bagoplyst skærm. Aktivitetstrackeren holder også styr på din søvn og har 1 års batterilevetid, så du ikke skal spilde tid på at oplade enheden.

Garmin Move IQ
Move IQ tracker forskellige aktiviteter som gang, løb, cykling eller svømning, og du kan gennemgå tallene senere i Garmin Connect. Garmin Vivofit 4 genkender forandringer i bevægelsesmønsteret, så du kan skifte aktivitet uden at justere enheden. Tilgå Garmin Connect via mobilappen eller på din computer for at få et mere detaljeret overblik over dine data, for at tage imod udfordringer og for at konkurrere mod andre.

Ekstra motivation
Ud over at tracke dine skridt, afstand, antal forbrændte kalorier og din søvn kan enheden også tracke perioder med inaktivitet og minde dig om at bevæge dig lidt. En rød bar dukker op på skærmen og en diskret notifikation lyder, når du har haft en time med inaktivitet. Aktivitetstrackeren tildeler et mål for dagligt antal skridt, og når du møder dit mål, justerer den målet til næste dag.

Forbliv forbundet
Gå online og nyd Garmin Connect, hvor du kan få oversigt over dine fremskridt samt acceptere online udfordringer og vise andre, hvem der er bedst.

Bluetooth-forbindelse
Forbind let din Garmin Vivofit 4 aktivitetstracker med andre enheder, eksempelvis din smartphone eller tablet, med hjælp fra den trådløse Bluetooth-forbindelse.

Personlig tæller
Hold styr på din aktuelle form, mens du træner dig op til dine mål. Aktivitetstrackeren fra Garmin kan aflæse dit aktuelle aktivitetsniveau og udarbejder daglige mål, der passer til din krop, mens du træner dig op til at nå dine mål.

1+ års batterilevetid
Bekymr dig ikke om batterilevetiden. Aktivitetstrackeren fra Garmin er let at have rundt om håndleddet, og den er vandtæt.

Remstørrelse
Den store rem passer til håndled på 148-215 mm.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Aktivitetsmåler
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Nej
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
25.5
Nágreining
Vandtæt
Ja
Skíggi
Skermstødd (tummar)
0
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Garmin 010-01847-13
Supplier ID (article number)
010-01847-13
Dáta
Wi-Fi
Nej
Slag av Bluetooth
Bluetooth Smart and ANT+
Tøkniskar nágreiningar
SIM kort lesari
Nej
Dømingar
0 Døming(ar)