Feilur OK

Garmin Vívoactive 3 Music, Black

Garmin Vívoactive 3 Music, Black
Vørunummar: 12496

Availability: Á goymslu

Læg over 500 sange ind på Garmin Vivoactive 3 Music smartwatchet og lyt trådløst på dine hovedtelefoner. Track dine daglige aktiviteter, tjek let alle notifikationer på håndleddet og brug den endda til betaling.
  • Aktivitetstracker
  • Op til 500 sange
  • Bluetooth-forbindelse
Lýsing

Smálutir

Garmin Vivoactive 3 Music smartwatchet hjælper dig med at indfri dine fitnessmål, og du kan tjekke notifikationer, modtage opkald og meget mere direkte på dit håndled. For at hjælpe dig med at yde mere kan det opbevare over 500 sange, som du kan lytte til via trådløse hovedtelefoner, så du kan efterlade din smartphone ogandre musikafspillere derhjemme. Dette smartwatch kommer med en klar touchskærm, der er nem at aflæse og som nemt lader dig swipe igennem datasiderne og menuen – sågar i regnvejr eller med våde fingre.

Musik på håndleddet
Med Garmin Express softwaren kan du let opbevare op til 500 sange, sætte dem i kø og lytte til dem via alle Bluetooth-kompatible hovedtelefoner. Eller download musiktjeneste-appen og synkronisér din personlige playliste til offline, reklamefri brug.

Garmin Pay
Takket være NFC-teknologien kan du lade din pung blive hjemme og bruge Vivoactive 3 Music til at betale.

Design
Dette smartwatch kombinerer det bedste fra mode- og fitnessverden. Uret har en udskiftelig urskive og en letlæselig skærm, som er beskyttet af Corning Gorilla Glass. Den komfortable silikonerem passer til håndled med en omkreds på 127 – 204 mm. Uret kan tages med i bad eller ud at svømme takket være 5 ATM certificeringen. Desuden har uret et touch-område på siden, der nemt lader dig scrolle op og ned igennem menuen eller siderne.

Indbygget GPS
Dette smartwatch lader dig vælge mellem op til 15 forinstallerede GPS-sportsapps, så du kan også være aktiv udenfor. Den indbyggede GPS tracker din valgte aktivitet, om det så er yoga, snowboarding, golf eller en anden passion.

Personligt smartwatch
Dette smartwatch lader dig vælge den urskive, der passer bedst til dit outfit og dit humør. Uanset om din stil er elegant, sporty eller casual, kan du være sikker på, at smartwatchet passer til dig. Download alle urskiverne fra Connect IQ butikken og skab dit unikke, personlige smartwatch, hold styr på vejret og styr belysning og andre smart home-enheder med en enkelt berøring.

Pulsmåler
Vivoactive 3 bruger en håndledsbaseret pulsmåler til at spore al din aktivitet og giver dig en præcis redegørelse for dit personlige helbred. Der er ikke længere brug for eksterne bælter eller ledninger. Pulsmåleren tracker din aktivitet 24/7 ved hjælp af Elevate Wrist overvågningsteknologi. Vivoactive 3 vil endda sammenligne din fitnessalder i forhold til din faktiske alder, så du kan vurdere, hvor godt din seneste træning har påvirket dig. Se daglige diagrammer af din pulsvariation (HRV) for at se, hvilke tider på dagen du er mest stresset, så du kan identificere og eliminere problemet. Enheden indeholder endda meddelelser om ekstreme stressmomenter og tilbyder en 1-5 minutters vejrtrækningsøvelse for at hjælpe dig.

Smart synkronisering
Vivoactive 3 synkroniserer med Garmin Connect, som er en gratis app til din smartenhed, der samler og analyserer dine bevægelsesdata – inklusiv inaktivitet, kalorieindtag og søvnrytmer – og uploader dem automatisk. Smartwatchet er kompatibelt med Android og iOS enheder.

Smart-notifikationer
Lad ikke dine træningsprogrammer bremse dit personlige liv eller arbejdsliv. Med Vivoactive 3 smartphone-parringen kan du få telefonbeskeder, læse SMS eller e-mail og få vist påmindelser direkte på dit håndled. Du kan også dele præstationer med dine venner eller blive del af et fællesskab, hvor aktive folk deler deres passion og udfordrer hinanden.

Batteri
Det indbyggede, genopladelige batteri holder i op til 7 dage i smartwatch-tilstand, 13 timer i GPS-tilstand og 5 timer i GPS-tilstand med musik.

Inkluderet i pakken
- Garmin Vivoactive 3 Music
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Ja (indbygget)
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
36
Almenn nágreining
Batteritype
Lithium-ion
Nágreining
GPS
Ja
Vandtæt
Ja
Skíggi
Skermstødd (tummar)
1
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Garmin 010-01985-02
Supplier ID (article number)
010-01985-02
Dáta
NFC
Ja
Wi-Fi
Nej
Slag av Bluetooth
Bluetooth Smart and ANT+
Tøkniskar nágreiningar
SIM kort lesari
Nej
Dømingar
0 Døming(ar)