Feilur OK

Xtrfy K4 RGB TKL Mechanical keyboard

Xtrfy K4 RGB TKL Mechanical keyboard
Vørunummar: 50965

Availability: Á goymslu

Xtrfy K4 RGB tenkeyless mekaniske tastatur er designet til action. De hurtige ultra-responsive Kailh Red mekaniske switches, det holdbare design med metalplade-konstruktion, skarp RGB-belysning og USB-forbindelsen forvandler dine fjender til pixels.

  • Kailh Red mekaniske switches
  • 70 millioner klik-holdbarhed
  • USB 2.0 forbindelse, RGB-belysning
Lýsing

Smálutir

Xtrfy K4 RGB tenkeyless mekanisk tastatur er en omhyggeligt designet gaming-maskine, der vil bane din vej til sejr. Hver del er ikke kun designet til at give dig hurtig reaktionstid og præstation i turneringskvalitet, men også langvarig komfort.

Switches: K4 tastaturet er lige så farligt som det lyder. Ligesom ethvert andet våben skal det være robust nok til at tåle insensiv gaming i timevis. Med de mekaniske Kailh Red switches kan du game alt det du vil og stadigvæk opleve hurtig og præcis respons.

Konstruktion: Når kampene intensiveres, skal dit udstyr kunne holde trit med dit tempo. K4 tastaturet er skabt til handling, og derfor har det metalplade-konstruktionen og forstærket kabinet.

RGB LED-belysning: Uanset hvilket spil du foretrækker, vil du altid have knivskarp belysning. Vælg mellem 16,8 millioner farver i de 6 belysningszoner, samt adskillige bagbelysnings- og tasteffekter, der vil ledsage dig i enhver in-game handling.

Flere egenskaber:
- 88 taster
- 70 million kliks holdbarhed
- N-key roll-over
- 100% anti-ghosting
- 1.000 Hz ultrapolling
- Forhøjet DIP LED-lys til knivskarp oplysning af hver tast
- On-the-fly switch og belysningstilpasning uden ekstra software
- 2 m langt USB 2.0 kabel til plug and play forbindelse

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)