Feilur OK

Galaxy Watch 4 Classic 46mm LTE Silver

FYRR 3499
Galaxy Watch 4 Classic 46mm LTE Silver
Vørunummar: 333810

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy Watch4 Classic har et tidløst design og en lang række sundhedsfunktioner som ECG, en hjertemåler og en BIA-sensor. Få glæde af et højt batteriliv og et performanceboost takket være Exynos W920 dual-core processoren.

  • 1,4" Super AMOLED touchskærm
  • HR skærm, ECG, BIA, iltmætning
  • BT 5.0, wi-fi, GPS, NFC, LTE
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Watch4 Classic er en stilfuld enhed, som passer til din aktive livsstil. Google Pay lader dig foretage hurtige og enkle betalinger, og de mange sundheds- og træningsfunktioner hjælper dig med at holde øje med dit helbred og dine fremskridt. Den krystalklare Super AMOLED-skærm producerer krystalklare billeder med god synlighed udendørs. Det kompetente batteri holder i lang tid og kan genoplades på kun 2 timer. Sæt musik på din træning med Spotify.

Design
Smartwatchet har et tidløst design med en klassisk æstetik, understreget af kabinettet i rustfrit stål. Det lette silikonearmbånd føles let på håndleddet.

Touchskærm
Samsung Galaxy Watch4 har en 1,4” Super AMOLED touchskærm med en opløsning på 396 x 396 pixels. Touchskærmen er dækket af Gorilla Glass DX+ for fremragende beskyttelse. Den roterende indfatning og de 2 dedikerede knapper gør uret let at betjene.

Slidstyrke
Takket være 5ATM certificeringen kan enheden tåle vand ned til 50 meters dybde underlagt et tryk på 5 atm. Smartwatchet tåler også stød og er testet efter militærstandarden MIL-STD-810G og IP68.

Fitnessfunktioner
Samsung Galaxy Watch4 tilbyder en lang række funktioner til træning, inklusive flere træningstyper, søvn- og hjertemåling, automatisk træningsregistrering og en livstilsassistent. Søvn- og stressmålingen og den avancerede, automatiske træningstracking sikrer, at du er veludhvilet og ved godt helbred. Sæt et dagligt aktivitetsmål, hold motivationen og hold øje med din udvikling.

Forbindelser
Hold forbindelsen på farten med GPS og Bluetooth 5.0, wi-fi og NFC for kontaktløse betalinger. Og smartwatchet tilbyder også eSim-understøttelse, så du kan holde forbindelsen uden din smartphone.

Exynos W920
Exynos W920 dual-core processoren er bygget på en 5nm proces og genererer op til 20% bedre CPU-ydeevne end dens forgænger såvel som 10 gange bedre grafikydelse.

Andre funktioner
- 1,5 GB RAM og 16 GB intern lagring
- eSim for LTE-forbindelse
- 361 mAh batteri
- Spotify offline lytning
- Kamerabetjening
- Mikrofon og højttaler
- Accelerometer, Gyro-sensor, lyssensor, barometer, ECG, hjertemåler, kompas, BIA
- Wear OS

Inkluderet i boksen
- Samsung Galaxy Watch4 Classic
- Trådløs oplader

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)