Feilur OK

Galaxy Watch 4 40mm BT Black

FYRR 2099
Galaxy Watch 4 40mm BT Black
Vørunummar: 333811

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy Watch4 har en udvidet række sundhedsfunktioner, f.eks. en BIA-sensor, som analyserer sin kropsholdning. Få glæde af et højt batteriliv og et performanceboost takket være Exynos W920 chippen samt sømløs parring med Wear OS.

  • 1,2" Super AMOLED touchskærm
  • HR skærm, ECG, BIA, iltmætning
  • BT 5.0, wi-fi, GPS, NFC
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Watch4 er en dynamisk enhed til en dynamisk livsstil. Udfordr dine venner i aktiviteter, hold øje med point og hold forbindelsen via chat. Google Pay-support gør det helt enkelt og hurtigt at foretage betalinger. Den krystalklare Super AMOLED-skærm producerer krystalklare billeder med god synlighed udendørs. Det kompetente batteri holder i lang tid og kan genoplades på kun 2 timer. Sæt musik på din træning med Spotify.

Design
Smartwatchet har et slankt og minimalistisk design, som komplimenterer din stil og er behageligt på håndleddet takket være den lette strop.

Touchskærm
Samsung Galaxy Watch4 har en 1,2” Super AMOLED touchskærm med en opløsning på 396 x 396 pixels. Touchskærmen er dækket af Gorilla Glass DX+ for fremragende beskyttelse.

Slidstyrke
Takket være 5ATM certificeringen kan enheden tåle vand ned til 50 meters dybde underlagt et tryk på 5 atm. Smartwatchet tåler også stød og er testet efter militærstandarden MIL-STD-810G og IP68.

Fitnessfunktioner
Samsung Galaxy Watch4 tilbyder en lang række funktioner til træning, inklusive flere træningstyper, søvn- og hjertemåling, automatisk træningsregistrering og en livstilsassistent. Søvn- og stressmålingen og den avancerede, automatiske træningstracking sikrer, at du er veludhvilet og ved godt helbred. Sæt et dagligt aktivitetsmål, hold motivationen og hold øje med din udvikling.

Forbindelser
Hold forbindelsen på farten med GPS og Bluetooth 5.0, wi-fi og NFC for kontaktløse betalinger.

Exynos W920
Exynos W920 dual-core processoren er bygget på en 5nm proces og genererer op til 20% bedre CPU-ydeevne end dens forgænger såvel som 10 gange bedre grafikydelse.

Andre funktioner
- 1,5 GB RAM og 16 GB intern lagring
- 247 mAh batteri
- Spotify offline lytning
- Kamerabetjening
- Mikrofon og højttaler
- Accelerometer, Gyro-sensor, lyssensor, barometer, ECG, hjertemåler, kompas, BIA
- Wear OS

Inkluderet i boksen
- Samsung Galaxy Watch4
- Trådløs oplader

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)