Feilur OK

Galaxy Tab S6 Wifi Grey

Galaxy Tab S6 Wifi Grey
Vørunummar: 46095

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy Tab S6 tablet kombinerer superbe produktivitetsfunktioner med et højteknologist udseende og ultratyndt design. Denne lækre Super AMOLED-skærm med 1600p opløsning leverer fremragende billedklarhed og er forstærket af højttalere fra AKG.

  • 10,5" 1600p Super AMOLED-skærm
  • Snapdragon 855 octa-core processor
  • AKG højttalere, trådløs S Pen
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Tab S6 tablet er utrolig tynd og kraftfuld. Den har en fremragende Super AMOLED skærm, kraftfulde AKG højttalere, højt ydende Qualcomm Snapdragon processor og en overflod af produktive funktioner med den forbedrede S-Pen og Samsung DeX integration. Alt dette i et kabinet der kun er 5,7 mm på tværs. Batteriet med høj kapacitet sikrer at der er masser af tid til sjov, når du er færdig med at arbejde.

Super AMOLED skærm
10,5" touchskærmen bruger et Super AMOLED panel, der leverer fremragende kontrastforhold med flotte sorte toner og levende farver. AMOLED panelet er også effektivt og mindsker belastningen på batteriet. Skærmen har skarp 1600p og 16:10 billedforhold, der sikrer ekstra vertikal plads til at læse, browse eller arbejde med billeder og videoer.

Android 9.0 Pie
Denne tablet har Android 9.0 Pie, den innovative udgave af styresystemet fra Google, forskønnet af Samsung One UI. Det helt nye brugerinterface er designet til at fokusere på det, du er i gang med, og tilbyder et rent og præcist design.

Processor
The Galaxy Tab S6 drives af en ultramoderne Qualcomm Snapdragon 855 octa-core processor. Den kombinerer 4 store kerner for høj ydelse med 4 mindre kerner, som holder strømforbruget nede i mindre krævende apps. En af de store kerner er også clocked højere ved 2,8 GHz til de strømslugende produktivitetsapps. Processoren er ledsaget af 6 GB RAM.

Højttalere
De 4 højttalere er tunede af lydspecialisten AKG og leverer rig stereolyd. Nyd dine yndlingskunstnere og favoritfilm med skarp akustik og Dolby Atmos lydforbedring.

Kameraer
Det dobbelte bagkamera kombinerer en 5 MP sensor med ultra-vidvinkel 123° objektiv og F2.2 blændeåbning med en 13 MP sensor med et almindeligt 80° objektiv og F2.0 blændeåbning. Denne tablet kan optage 4K 2160p video ved 30 fps. Frontkameraet har 8 MP opløsning til nem videochatting.

Batteri og opladning
7.040 mAh litium-polymer batteriet leverer op til 15 timers multimedieafspilning på en enkelt opladning. Oplad enheden hurtigt takket være hurtigopladningsunderstøttelsen.

Dex integration
Med den valgfri Samsung Dex dockingstation kan du forvandle din tablet til en stationær computer. Tilslut et tastatur og en mus, forbind en skærm og spejl tablettens indhold, opstil apps i split-screen tilstand, brug tastaturgenveje i populære apps og meget mere.

Tastaturcover
Du kan forvandle tabletten til en praktisk netbook og taste med høj præcision takket være det valgfri tastaturcover, der forbindes med POGO-pins på siden af tabletten.

Fingeraftrykslæser
Den optiske fingeraftrykssensorknap er indlejret i skærmen og giver dig mulighed for at låse eller låse op for enheden med berøring af en finger og sikrer multibrugeradgang med særindstillinger for op til 8 brugere.

Bluetooth S Pen
Den medfølgende S Pen er et praktisk værktøj til tegne, skitsere, annotere og betjene apps og programmer. Du kan desuden bruge den som Bluetooth fjernbetjening og bruge bevægelser til at tage selfies, afspille videoer eller betjene tabletten fra op til 10 meter væk. Pennen kan fæstnes magnetisk i rillen på bagsiden af din tablet og kan oplades trådløst derfra.

Flere funktioner
- 128 GB flashlagring
- Micro SD hukommelseskortport (understøtter op til 1 TB kortstørrelse)
- Hurtig dual-band wi-fi-ac, Bluetooth 5.0
- GPS/GLONASS/BDS/GALILEO geoplaceringsunderstøttelse
- Vendbar USB type-C 3.1 port til kablet overføring, DisplayPort videooutput og hurtig opladning

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806090079290
Dømingar
0 Døming(ar)