Feilur OK

Galaxy Tab S5e Wifi (64GB) Silver

Galaxy Tab S5e Wifi (64GB) Silver
Vørunummar: 24580

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy Tab S5e tablet har flot kant-til-kant AMOLED skærm med høj 1600p opløsning, så du kan nyde multimedier med levende farver og fantastisk billedklarhed. Den lange batterilevetid på 14,5 sikrer underholdningen i lang tid.

  • 1600p Super AMOLED
  • Samsung One UI med Android 9 Pie
  • 4 GB RAM, 64 GB flashlagring
Lýsing

Smálutir

Med sit iøjnefaldende design med en superslank 5,5 mm krop er denne Samsung Galaxy Tab S5e tablet noget helt særligt. Nyd hurtig og smidig multitasking med en Qualcomm Snapdragon 670 octa-core processor med 4 GB RAM. Nyd multimedieindhold i flot kvalitet takket være 1600p AMOLED touchskærmen med høj lysstyrke og skarp kontrast.

Super AMOLED skærm
10,5" touchskærmen bruger et Super AMOLED panel, der leverer fremragende kontrastforhold med flotte sorte toner og levende farver. AMOLED panelet er også effektivt og mindsker belastningen på batteriet. Skærmen har skarp 1600p og 16:10 billedforhold, der sikrer ekstra vertikal plads til at læse, browse eller arbejde med billeder og videoer.

Android 9.0 Pie
Denne tablet har Android 9.0 Pie, den innovative udgave af styresystemet fra Google, forskønnet af Samsung One UI. Det helt nye brugerinterface er designet til at fokusere på det, du er i gang med, og tilbyder et rent og præcist design.

Processor
Galaxy Tab S5e drives af en højt ydende Qualcomm Snapdragon 670 octa-core processor. Den kombinerer 2 store kerner for høj ydelse med 6 mindre kerner, som holder strømforbruget nede i mindre krævende apps. Processoren følges af 4 GB RAM.

Højttalere
De 4 højttalere er tunede af lydspecialisten AKG/Harman og leverer rig stereolyd. Nyd dine yndlingskunstnere og favoritfilm med skarp akustik og Dolby Atmos lydforbedring.

Kameraer
Bagkameraet har 13 MP stillbilledopløsning med 4K 2160p/30 fps videooptagelse og autofokus for skarpe og detaljerede billeder. Frontkameraet har 8 MP opløsning for let videochatting.

Batteri og opladning
7.040 mAh li-po batteriet leverer på til 14,5 timers multimedieafspilning på en enkelt opladning. Oplad enheden hurtigt takket være hurtigopladningsunderstøttelsen.

Dex integration
Med den valgfri Samsung Dex dockingstation kan du forvandle tabletten til en komplet stationær computer. Tilslut et tastatur og en mus, forbind en skærm og spejl tablettens indhold, opstil apps i split-screen tilstand, brug tastaturgenveje i populære apps og meget mere.

Tastaturcover
Du kan forvandle tabletten til en praktisk netbook og taste med høj præcision takket være det valgfri tastaturcover, der forbindes med POGO-pins på siden af tabletten.

Fingeraftrykslæser
Fingeraftrykssensoren er sidemonteret og giver dig mulighed for at låse eller låse op for enheden med et swipe med fingeren og sikrer multibrugeradgang med særindstillinger for op til 8 brugere.

Også til børnene
Kids Mode tilbyder et dedikeret interface samt sikre, sjove og uddannende apps med forældrekontrol.

Flere funktioner
- 64 GB flashlagring
- Micro SD hukommelseskortport (understøtter op til 512 GB kortstørrelse)
- Hurtig dual-band wi-fi-ac, Bluetooth 5.0
- GPS/GLONASS/BDS/GALILEO geoplaceringsunderstøttelse
- Vendbar USB type-C 3.1 port til kablet overføring og opladning

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8801643805531
Dømingar
0 Døming(ar)