Feilur OK

Galaxy Tab A7 Wifi Dark Gray

Galaxy Tab A7 Wifi Dark Gray
Vørunummar: 214750

Availability: Á goymslu

Med Samsung Galaxy Tab A7 kan du træde ind i den digitale verden og browse, se, læse og spille. Den flotte Full HD skærm har et højt detaljeniveau, og Qualcomm processoren sikrer solid ydelse.

  • 10,4" FHD 1200p LED skærm
  • Android 10 OS
  • 3 GB RAM, 32 GB flash-lagring
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Tab A7 vikler sine komponenter ind et elegant kabinet. Tabletten kører på Android 10 styresystemet, så du kan arbejde, være kreativ og nyde underholdningsindhold. Med de integrerede højttalere er enheden perfekt til én person eller til familien.

Skærm
10,4" touchskærmen har en skarp 1200p opløsning, og 5:3 billedforholdet tilbyder ekstra vertikal plads til læsning, browsing eller arbejde med billeder og videoer.

Processor
Galaxy Tab A7 er drevet af Qualcomm Snapdragon 622 octa-core processoren for smidig ydelse. Processoren følges af 3 GB RAM.

Lagring
Den indbyggede 32 GB flashlagring kan let udvides med Micro SD porten, der understøtter hukommelseskort på op til 1 TB.

Højttalere
De 4 indbyggede højttalere leverer rig stereolyd forbedret med Dolby Atmos virtuel surroundsound. Nyd dine favoritkunstnere og film med skarp lyd.

Kameraer
Bagkameraet har 8 MP stillbilledopløsning med Full HD 1080p/30 fps videooptagelse og autofokus for skarpe og detaljerede billeder. Frontkameraet har 5 MP opløsning for let video-chat.

Batteri
7.300 mAh batteriet leverer op til 14,5 timers multiemedieafspilning på en enkelt opladning.

Android 10.0
Tabletten har Android 10.0, den innovative version af styresystemet fra Google. Brugerfladen er designet med særligt fokus på at hjælpe dig med at koncentrere dig om den opgave, du er i gang med, og tilbyder et rent, præcist design.

Også til børnene
Tabletten har multibrugeregenskab, så du kan lave specialindstillinger til op til 8 brugere. Kids Mode tilbyder en dedikeret brugerflade samt sikre, sjove og pædagogiske apps med forældrekontrol.

Forbindelser
- Dual band wi-fi-ac fpr hurtig trådløs kontrol
- Bluetooth 5.0
- GPS/GLONASS geoplaceringsunderstøttelse
- Vendbar USB-C 3.2 Gen 2 port for kablet dataoverførsel og opladning
- 3,5 mm mini-jack til lyd

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)