Feilur OK

Samsung Note 10 Lite Aura Glow

Samsung Note 10 Lite Aura Glow
Vørunummar: 123375

Availability: Á goymslu

Med den nye Samsung Galaxy Note10 Lite smartphone får du en pålidelig følgesvend i hverdagen. Den følges af den ikoniske S-Pen, som lader dig tage hurtige noter og meget mere. 6,7” Infinity-O touchskærmen er ideel til at se videoer og multitasking.

  • 6,7” FHD+ Super AMOLED touchskærm
  • 12+12+12 MP 3-dobbelt bagkamera
  • S Pen
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Note10 Lite følges af den ikoniske S-Pen og kommer i et flot moderne design med en 6,7" Super AMOLED Infinity-O touchskærm og en hårdfør 3D Glasstic bagside fremstillet af en kombination af glas og plastik. Telefonen har desuden en 3-dobbelt bagkameraopsætning på 12+12+12 MP og et kraftigt batteri på 4.500 mAh.

Touchskærm
Telefonens forsiden er næsten totalt dækket af en stor 6,7" Infinity-O touchskærm, som er udstyret med et lille selfie-kamera i skærmens punch-hole. Skærmen har en høj Full HD+ opløsning på 2400x1080p, som er så højt, at du ikke vil kunne se de enkelte pixels. Kombineret med Super AMOLED fremstillingsteknologien, som giver stærke farver og dybe sorte nuancer, er skærmen velegnet til at alt slags grafisk indhold.

Kameraer
Telefonen er udstyret med en 3-dobbelt bagkameraopsætning. Hovedsensoren har en opløsning på 12 MP og en f/1.7 blændåbning, og telefotokameraet har ligeledes en opløsning på 12 MP med en blændåbning på f/2.4, hvilket gør kameraet velegnet til at tage gruppebilleder med venner eller familie eller landskaber. Begge sensorer er udstyret med optisk billedstabilisering (OIS). Den ultra-brede sensor har den samme høje opløsning og en blændåbning på f/2.4. telefotokameraet kan optage en scene med en bred betragtningsvinkel på 123 grader. Opsætningen har selvfølgelig også blitz.
Selfiekameraet, som er gemt i skærmens punch-hole, har en opløsning på 32 MP med en blændåbning på f/2.2.

S-Pen
Den medfølgende S-Pen har altid været Galaxy Note seriens stolthed og giver dig helt nye muligheder for at bruge din telefon. Pennen er ergonomisk og understøtter Air Gestures-funktion, så du kan betjene kameraet, galleri samt musik eller video-apps. Pennen understøtter også håndskrift-til-tekst-funktion, så du kan tage håndskrevne noter direkte på din telefon. Du kan også eksportere dine noter til PDF- eller word-dokumenter, eller endda til et billede. Du kan selvfølgelig også zoome ind og redigere din håndskrift.

Android 10
Telefonen anvender Googles styresystem Android 10, som er udstyret med Samsung One UI 2.0 brugerfladen. Denne helt nye brugerflade er designet til at hjælpe dig med at fokusere på dine opgaver i et rent og præcist design.

Ydelse og lagring
Telefonen er udstyret med Exynos 9810 octa-core-processoren, som følges af 6GB of RAM, hvilket gør telefonen klar til at håndtere krævende opgaver såsom spil eller mange åbne apps på samme tid. med en intern lagring på 128 GB har du rigeligt med plads til dine data, og du kan udvide kapaciteten op til 1 TB med et MicroSD-hukommelseskort.

Batteri
Med Samsung Galaxy Note10 Lite er det slut med at bekymre dig om at løbe tør for batteri midt i en travl hverdag. Telefonen er udstyret med et kraftigt batteri på 4.500 mAh og understøtter Super Fast Charge. Batteriet kan oplades via USB-C fatningen.

Privatliv og sikkerhed
Telefonen er udstyret med en pålidelig optisk fingeraftrykslæser på skærmen, og den kan også låses op via ansigtsgenkendelse.

Andre egenskaber:
- Wi-fi a/b/g/n/ac 2,4 + 5 GHz
- Bluetooth 5.0
- NFC til kontaktløs betaling
- GPS, GLONASS, Galileo og Beidou lokaliseringstjenester
- Understøtter Dolby Atmos

Inkluderet i pakken:
- Samsung Galaxy Note10 Lite
- Oplader
- Opladerkabel
- Bit til at skubbe SIM-kort ud
- Høretelefoner
- Brugsvejledninger

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)