Feilur OK

Galaxy Note 9 128GB Black

Galaxy Note 9 128GB Black
Vørunummar: SAMN9128GBBK

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy Note 9 har et kantfrit Infinity Display, dobbelt kamera for skarpe og klare billeder, og den kommer med en S Pen stylus, der er et effektivt redskab til brug på arbejde og til fest.
  • 6.4” Infinity skærm, S Pen
  • 12 MP dual kamera
  • 4.000 mAh batteri, 128 GB lagring
Lýsing

Smálutir

Samsung tager endnu et skridt for at udvide dine mobile muligheder med Samsung Galaxy Note 9 smartphonen, der er designet til at levere en fordybende oplevelse med sin 6.4” skærm med mindre rammer og kanter, så du kan nyde en stor skærm, der passer godt i lommen. Smartphonen kommer med S Pen, der giver mulighed for hurtig notetagning og kreativ tegning. Samsung Galaxy Note 9 tilbyder en række funktioner designet til high-end brugere, som finder tid til at sende en selfie med personlige følelser nu og da.

Infinity-skærm: Nyd en i sandhed fordybende oplevelse takket være den fantastiske Infinity skærm med 2960 x 1440 opløsning, der har uafbrudt overflade med uhindret syn. Den trykfølsomme hjemknap er placeret, hvor du ved, den skal være, og andre knapper viser sig kun, når du skal bruge dem. Den 6.4” store skærm passer godt i hånden takket være all-screen teknologi, der sikrer, at du har mere skærm uden at telefonen behøver være større. Ydermere giver den større skærm flere muligheder! Opdel skærmen og lav flere ting på en gang. Du kan browse, mens du sms’er, eller se film, mens du læser mails – multitasking er nemt som ingenting med Samsung Galaxy Note 9.

Kameraer: Få lysere, skarpere og mere detaljerede billeder med 12 MP dual kamera, der giver strålende lyse og mørke resultater. Takket være endnu hurtigere autofokus vil du aldrig misse et godt billede igen. Telefonen er også udstyret med 8 MP frontkamera, der sikrer, at du ser godt ud på alle dine selfies og gruppebilleder.

S Pen: Frigør din kreativitet og nedfæld dine tanker hvornår det skulle være – sågar med skærmen lukket. Du kan også designe dine egne emojis og kommentere på billeder på en ny, original måde, eller markere dit favoritsted og med tekst notere, hvad der er vigtigt – den trykfølsomme S Pen sætter ingen begrænsninger for din fantasi.

Vandafvisende: Smartphones er blevet en del af vores hverdagsliv og Samsung Galaxy Note 9 er designet i overensstemmelse med det – uanset hvad du måtte lave. Dyk ned til 1,5 meter og løb en tur i regnen og så vil Samsung Galaxy Note 9 holde dig med selskab, hvor andre telefoner ikke kan.

Utrolig kraft: Octa-core processor understøttet af 6 GB RAM giver kompromisløs kraft til de mest krævende brugere, hvilket sikrer, at du kan bruge flere apps på samme tid uden problemer.

Android 8.1 Oreo: Med Android 8.1 Oreo oplever du mere frihed til at styre notifikationskanalerne i app-kontrolindstillingerne. Styresystemet lader dig foretage dig flere ting på samme tid, skifte hurtigt mellem apps eller split-screen multitasking med 2 apps side om side. Du kan også vælge din foretrukne lyd eller dit foretrukne vibrationsmønster, og giver dig mulighed for at sætte notifikationerne på snooze i en periode. For at yde ekstra beskyttelse mod malware og datatyveri er telefonen beskyttet af en sikkerhedsskanner, der fungerer i realtid.

Dual SIM: Telefonen har dual nano-SIM-kort porte, så du kan bruge to SIM-kort på samme tid, hvilket sikrer, at dit privatnummer og arbejdsnummer kan bruges uafhængigt, uden at du skal slæbe rundt på to telefoner.

Forøget sikkerhed: Samsung Galaxy Note 9 tænker på din sikkerhed, og derfor er dit indhold beskyttet med en fingeraftrykslæser og meget sikker irisscanner – valget er op til dig. Ikke alene øger det sikkerheden, men det gør også din hverdag mere praktisk.

Andre funktioner:
- USB-C port til hurtig opladning og datasynkronisering
- 4G LTE mobilforbindelse
- GPS/GLONASS geoplaceringsunderstøttelse
- Dual band wi-fi-ac og Bluetooth 5.0
Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
Width (cm)
7
Batteritype
Lithium-ion
Nágreining
3.5 mm mini jack
Ja
Kalendari
Ja
Flogfarsstøða
Ja
GLONASS
Ja
Tónleikaspælari
Ja
Mikrofon
Ja
Stereo
Ja
Videospælari
Ja
GPS
Ja
Dáta
3G
Ja
Slag av Bluetooth
5.0
EDGE
Ja
GPRS
Ja
NFC
Ja
4G
Ja
Myndatól
Autofocus
Ja
Næsta myndatól
Ja
Næsta myndatól upploysing (megapixel)
8
Videoupptakari
Ja
Upploysing (megapixel)
12.0
Tøkniskar nágreiningar
Battarímegi (mAh)
4000
Connections
USB-C
Dual SIM
Ja
Netverk (4G)
Ja
Læst av veitara
Nej
Video upptøku upploysing
4K (2160 p)
OS
Android
Modellýsing
Merki (tele)
Samsung
Model ID
SM-N960FZKDNEE
Model name (Brand+Supplier ID)
Galaxy Note 9
Slag av fartelefon
Touch
Sølupakkin inniheldur
Løðari
Ja
Sambindingarkápul
Ja
Slag
Ja
Battarí
Indbygget
Skíggi
Skíggjaslag
Super AMOLED
Nert við skermur
Ja
Slag av skermi at trýsta á
Kapacitiv
Skermstødd (tummar)
6.4
Boðsending
Teldupostur
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Minni
Internt minni (GB)
128
Hægsta uppstiging av minniskorti
512
Goymsla/Minni
Minniskort íroknað
Nej
Stuðlar undir minniskort
Micro SD
Prosessorur
Tal av kjarnum
8
Prosessor skjótleiki (GHz)
2.7
Sambindingar
Slag av SIM korti
Nano SIM-kort
USB-C
1x USB-C 3.0
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
195
Viðæld krøv til skipan
RAM (GB)
6
EAN-koda
EAN-koda
8801643385453
Dømingar
0 Døming(ar)