Feilur OK

Samsung A71 Black

Samsung A71 Black
Vørunummar: 123383

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy A71 smartphonen er en kraftfuld pakke i 3D glasdesign med en flot 6,7" Infinity-O touchskærm. Quad kameraopsætningen tager skarpe billeder, og octa-core processoren sikrer høj ydelse.

  • 6,7" FHD+ Super AMOLED touchskærm
  • Android 10 + One UI 2.0
  • 64+12+5+5 MP quad bagkamera
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy A71 smartphonen er pakket ind i bæredygtigt 3D glas. Fronten er dækket af en smuk 6,7" Infinity-O touchskærm, og bagsiden har en 64+12+5+5 kameraopsætning. Takket være Android 10 forskønnet af Samsungs eget One UI 2.0 interface drives enheden intuitivt og smidigt.

Infinity-O touchskærm
Galaxy A71 har en 6,7" Infinity-O touchskærm med et selfiekamera. Touchskærmen har Full HD+ opløsning (2.400 x 1.800 pixel), og dens Super AMOLED teknologi er energieffektiv og sikrer levende farver samt dybe sorte toner, så den er perfekt til at se film og videoer på farten.

Kameraer
På bagsiden har telefonen en imponerende quad kameraopsætning med en primær 64 MP sensor, en 5 MP dybdesensor til at skabe en flot bokeh effekt, en 12 MP ultrabred sensor til at indfange scener i en imponerende 123° vinkel samt en 5 MP makrolinse. 32 MP selfiekameraet sidder på touchskærmen.

Android 10
Galaxy A71 har Android 10, styresystemet fra Google, forskønnet af Samsung One UI 2.0. Det nye brugerinterface er designet til at hjælpe dig med at fokusere på det du er i gang med takket være det rene og præcise design.

Ydelse og lagring
Enheden drives af en Qualcomm Snapdragon 730 octa-core processor, der følges af 6 GB RAM. Denne kombination sikrer nok computerkraft til selv krævendeopgaver og apps. Alle dine data kan lagres i den interne 128 GB hukommelse eller på et microSD hukommelseskort med kapacitet på op til 512 GB.

Batteri og opladning
For at sikre nok strøm til dagens opgaver har telefonen et kraftfuldt 4.500 mAh batteri, der oplades via USB-C connector. Takket være understøttelsen af 25 W hurtigopladning kan du lade telefonen op fra 0% til 50% på cirka 30 minutter.

Sikkerhed
For at beskytte dine data har telefonen en innovativ on-screen fingeraftrækslæser. Du kan også bruge ansigtsgenkendelse til at åbne din telefon.

Andre funktioner
- 2x nanoSIM porte, 1x microSD port
- Wi-fi a/b/g/n/ac (2,4 og 5 GHz), Wi-Fi Direct
- GPS, GLONASS, Beidou, Galileo lokaliseringstjenester
- Bluetooth 5.0
- NFC for sømløse, kontaktløse betalinger
- 3,5 mm lyd-jack
- Dolby Atmos surroundsound-teknologi

Inkluderet i pakken
- Samsung Galaxy A71
- Oplader med kabel
- SIM udskubningsredskab
- Høretelefoner
- Instruktioner

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)