Feilur OK

G7595SCVIXXL MIELE DISH INT XXL

G7595SCVIXXL MIELE DISH INT XXL
Vørunummar: 53163

Availability: Á goymslu

Fuldintegrerbar opvaskemaskine XXL med automatisk dosering takket være AutoDos med integreret PowerDisk.
  • Innovativt design og største komfort
  • Meget enkel kommunikation med produktet
  • Automatisk døråbning efter 2 bankeslag
Lýsing

Smálutir

Bedste opvask på under en time

Et uovervindeligt team: Det nye opvaskeprogram QuickPowerWash og de præcist afstemte UltraTabs opnår de bedst mulige rengørings- og tørreresultater for normalt snavset service på 58 minutter, ligesom PowerDisk. De specielt udviklede tabs har en reduceret opløsningstid på kun 2-3 minutter. Dermed er opvaskeevnen virksom lige fra begyndelsen af opvaskeprogrammet. Resultatet er rengøring i klasse A.

Innovativ vandføring til vandbesparende opvask

I ECO-programmet er vandforbruget reduceret med 8,9 l. Derved skal der også bruges mindre energi til at opvarme - og du profiterer af en økonomisk vaskemaskine. Vandbesparelsen opnås via et intelligent designet tilførselssystem og et nyt, super effektivt filtersystem. En ekstra isolering reducerer varmetabet og dermed energien, som er nødvendig for at opvarme vandet.

Programmeret start via app

Med AutoStart kan din opvaskemaskine programmeres via appen til at starte automatisk på forvalgte tidspunkter. Takket være AutoDos og PowerDisk er opvaskemidlet altid påfyldt, så produktet kan arbejde helt automatisk. Du skal ikke længere huske på at starte opvaskemaskinen - hverken manuelt eller via appen. Og servicet bliver altid perfekt rent med den korrekte doseringsmængde.
 

Automatisk dosering til perfekte resultater

Enestående resultater: AutoDos er verdens første automatiske dosering med integreret PowerDisk*. Opvaskemaskinen og det eksklusive pulvergranulat er et præcist afstemt system - doseringen sker afhængigt af programmet og på det optimale tidspunkt. Nyd friheden: En enkelt PowerDisk er nok til 20 opvaske i gennemsnit*. En enkelt programmering - og Miele opvaskemaskine rengør som den første helt automatisk med AutoStart.
 

Maksimal fleksibilitet

Vi har forbedret bestikbakken: Nu kan du også anbringe små servicedele som espressokopper på bestikbakken i din opvaskemaskine. 3D MultiFlex-bakken består af en sænket midterdel og to sidepaneler. Det venstre panel kan skubbes til højre for at gøre plads til langstilkede vinglas i overkurven. I den sænkede del kan du nemt placere stort bestik og små servicede
Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)