Feilur OK

Functional Form frying pan 26cm

FYRR 349
Functional Form frying pan 26cm
Vørunummar: 49631

Availability: Á goymslu

Med Fiskars Functional Form stegepanden 1026573 er det en leg at lave mad: Den er lavet til at kunne bruges på alle typer kogeplader, og er ovnklar med en non-stick-overflade og et varmeresistent håndtag, og kan rengøres i opvaskemaskinen.

  • Non-stick PTFE Hardtec-belægning
  • Bakelite-håndtag, 26 cm diameter
  • Ovnklar, rengøres i opvaskemaskinen
Lýsing

Smálutir

Med Fiskars Functional Form stegepanden 1026573 kan du skabe mirakler i køkkenet, som får dine smagsløg til at smelte. Stegepanden har et dobbelt indre lag af PFOA-fri PTFE Hardtec-belægning, som sikrer, at madrester ikke brænder fast på panden, mens belægningen på ydersiden af denne aluminiumwok sikrer, at den kan bruges også til glaskogeplader.

Ovnklar: Du behøver ikke bruge flere redskaber end nødvendigt: Fiskars stegepanden kan bruges både på kogepladen og i ovnen. I ovnen kan den modstå temperaturer på op til 150°.

Smart design: For at gøre dit liv lettere er denne stegepande udstyret med et varmeresistent bakelite-håndtag, så du ikke brænder dig. Når du er færdig med at lave mad, kan stegepanden rengøres i opvaskemaskinen, mens du nyder et glas vin eller en øl. Designet lægger op til at blive stablet, og sparer derved plads i dit køkken.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)