Feilur OK

Functional Form sauce pan 1,5L

FYRR 399
Functional Form sauce pan 1,5L
Vørunummar: 49618

Availability: Á goymslu

Med Fiskars Functional Form saucegryden1026576 kan du skabe kunst i køkkenet. Gryden er fremstillet i rustfrit stål og er egnet til alle kogeplader. Den er ovnklar, kan rengøres i opvaskermaskinen, og følges af et låg med damp- og kogekontrol.
  • 1,5 l saucegryde i rustfrit stål
  • Fladt multifunktionelt låg
  • Bakelite-håndtag, opvaskervenlig
Lýsing

Smálutir

Med Fiskars Functional Form saucegryden 1026576 kan du skabe mirakler i køkkenet, som forvandler simple måltider til et kunstværk. Gryden er fremstillet i rustfrit stål, varmer hurtigt og effektivt op på alle kogeplader, og kan rengøres i opvaskemaskinen.

Låg: Det flade multifunktionelle låg tillader dig at vælge mellem 2 hældemuligheder, og har damp- og kogekontrolfunktion. Takket være silikonekanterne kan du placere låget let og stille på gryden.

Ovnklar: Du behøver ikke bruge flere redskaber end nødvendigt: Fiskars saucegryden kan bruges både på kogepladen og i ovnen. I ovnen kan den modstå temperaturer på op til 150°.

Smart design: For at gøre dit liv lettere er denne saucegryde udstyret med et varmeresistent bakelite-håndtag, så du ikke brænder dig. Når du er færdig med at lave mad, kan saucegryde rengøres i opvaskemaskinen, mens du nyder et glas vin eller en øl. Designet lægger op til at blive stablet, og sparer derved plads i dit køkken.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)