Feilur OK

FUJIFILM INSTAX MINI 9 SMOKY W

FUJIFILM INSTAX MINI 9 SMOKY W
Vørunummar: INSTAXM9SW

Availability: Á goymslu

Brug ikke timevis på Instagram-filtre. Med Fujifilm Instax mini 9 kompakt kamera kan du hygge dig og har det sjovt. Kameraet foreslår nemlig selv den bedste indstilling og har i øvrigt et selfie-spejl, så du er sikker på perfekte selfies - hver gang.
  • Selfie-spejl
  • Nærbillede-linse
  • High-key indstilling
Lýsing

Smálutir

Uanset om det er en fødselsdagsfest eller en familieudflugt, tilbyder Fujifilms Instax mini 9 kompakte kamera en perfekt og nem måde at fange minderne på. Med nærbilledeoptagelse kan du tage billeder fra op til 35 cm, og kontrollamper indikerer den bedste indstilling til forskellige lysforhold. Kameraet bruger 1/60 sek. lukkerhastighed og en god blitz.

Perfekt indramning: Lav perfekte selfies der vil se godt ud på væggen derhjemme. Takket være lille spejl placeret tæt på linsen, kan du være sikker på, at din selfie bliver perfekt. Og til blødere belysning og subtile toner, der er godt til portrætter, skal du blot indstille hjulet på high-key funktionen.

Close-up: Instax mini 9 giver dig mulighed for nu at tage billeder fra op til 35 cm, så hvad enten det er din lille mops i trøje eller blomster i din have, tilbyder kameraet en god blanding af med øjeblikkelig tilfredshed og nostalgi.

Indstillingsforslag: Når du skifter fra indendørs til udendørs og vanskeligt vejr vil det ikke længere medføre begrænsninger for din fotografering. Instax mini 9 foreslår de bedste indstillinger for forskellige lysforhold ved at blinke med kontrollamperne. Så drej blot hjulet til den foreslåede indstilling og fortsæt med at tage flotte billeder.

Inkluderet i pakken:
- To AA batterier
- Nærbillede-linse
- Håndrem
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Digitalt kamera
Flytførir spælarar
Endurløðilig battarí
Nej
Dáta
NFC
Nej
Wi-Fi
Nej
Modellýsing
Slag av digitalum myndatóli
Kompakt kamera
Model name (Brand+Supplier ID)
Instax mini 9 16550679
Supplier ID (article number)
16550679
Sambindingar
Samgild AV samanbinding
Nej
Myndabrúgv
Nej
HDMI-tilslutning
Nej
Leitari
Elektroniskur leitari
Ja
Linsa
Linsuslag
2 components, 2 elements
Almenn nágreining
Width (cm)
7
Batteritype
AA
Filmslag
Instax Mini
Farve
35094
Weight (g)
307
Tøkniskar nágreiningar
Innbygt blits
Ja
Lukkitíð (sekund)
1/60
Stuðlar undir eksternt blits
Nej
USB portur
Nej
EAN-koda
EAN-koda
4547410349450
Dømingar
0 Døming(ar)