Feilur OK

MANFROTTO LED LUMI 8

MANFROTTO LED LUMI 8
Vørunummar: 25396

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

849
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
MANFROTTO LED-Belysning LUMI 8 Bluetooth
  • Tráðleyst LED ljós
  • 8 ljósperur, kann endurløðast
  • Ljósstyrki kann stillast
Lýsing

Smálutir

Lumimuse8 LED med trådløs Bluetooth-teknologi
• Indbygget trådløs Bluetooth-kontrol via iOS-enheder
• 8 lyse LED-pærer giver dig høj farve levering
• Indeholder en 6,4 mm gevind, så du kan montere tilbehør
• Genopladelig via USB-kabel, så du kan arbejde længere
• Fire trin dæmpninger i manuel tilstand, 0-100% via App

Stor, lysstærk og kraftig. Lumimuse8 med trådløs Bluetooth-teknologi er det største LED armatur i Lumimuse serien, men det er stadig meget nemt at tage på fotoprojekter.
Download den gratis Lumimus-app på din iOS-enhed og fjernstyr din Lumimuse8. Funktionerne i appen inkluderer muligheden for flash, timer, foto og video tilstande og fuld kontrol over 0-100% dæmpning. Du kan også styre lyset når du bruger dine favoritoptagelsesenheder eller iOS-kameraet, uden at du skal åbne Lumimuse-appen. Dette gøres via widgeten på din iOS-enhed.
Skift farvetemperatur og diffusion af LED-lampen med de medfølgende filtre. Både filter og filterbeslaget leveres i et etui, så du nemt kan transportere udstyret. Flere filterpakker og farver er tilgængelige, hvis du vil tage din kreative kontrol endnu længere.

Denne LED-belysning er specielt designet til at give effektiv belysning i forskellige miljøer og er meget alsidig. Den kraftige maksimale lyseffekt styres med fire trins dæmpning i manuel tilstand og med 0-100% via Lumimuse-appen. Uanset miljøet kan du nemt styre belysningen.

Lumimuse8 leveres også med USB genopladelige Li-Po batterier (medfølgende USB-kabel), et flash skoholder og en standard 1/4" gevind, der giver maksimal kompatibilitet til dit tilbehør. Perfekt til tilslutning af Lumimuse8 direkte på dit stativ og andre supports.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)