Feilur OK

Pro-mounts creator video kit

Pro-mounts creator video kit
Vørunummar: 293710

Availability: Á goymslu

PRO mounts Cre8tor Video Kit er det ideelle tilbehørssæt til vloggers, videofabrikanter, YouTubers, Tiktokkers, Make-up & Hair kunstnere eller endda til produktfotografer. Dette komplette sæt har alt hvad du behøver for at optage de sejeste og informative videoer og fotos.
  • PRO-mounts
  • Cre8tor Video Kit
  • Komplet sæt til at optage sejes og informative videoer og fotos
Lýsing

Smálutir

PRO-monteringen Cre8tor Video Kit leveres som et komplet ALL-in-1-sæt, hvilket betyder, at du har alt hvad du behøver for at starte optagelse eller sende direkte med det samme, for eksempel inkluderer det en kondensatormikrofon til at optage din stemme. Der kan tilsluttes til ethvert kamera eller smartphone takket være det medfølgende Mic-stik til Android-konverter og en MFI Lightning-adapter. Brug af ringlyset giver en professionel tilføjelse til dine billeder, da det bruges af professionelle fotografer til at fange nærbilleder uden nogen skyggeeffekter. Med den medfølgende telefonholder kan du montere din smartphone midt i ringlyset, så du ikke lider af forstyrrende skygger, når du optager, så du kan lave en professionel udsendelse fra dit eget soveværelse.
For at fuldføre hele sættet kommer det også med en teleskopisk bordstøtte med kraftig metalbase, så den ikke vælter, når den bruges med din smartphone & ringelys. Mikrofonen kræver ikke ekstern strømforsyning og er let at placere i den medfølgende stativ.
Dette alt-i-1-sæt indeholder alle de værktøjer, du har brug for for at komme i gang:
Mikrofon med ledning og TRRS-stik til stereolyd
Mikrofonstativ
Lysadapter til tilslutning af TRRS-stikket til alle iPhones
USB-C-adapter til tilslutning af TRRS-stikket til alle Android-telefoner
Ringlys med 3 farveindstillinger (kolde, varme og blandede farver)
Smartphone-holder (passer til alle størrelser af smartphones, med eller uden cover)
360-kuglehoved til tilslutning til smartphone-holderen, men kan også bruges til at forbinde ethvert DSLR- og / eller kompaktkamera, actionkamera, praktisk kamera med mere (med en ¼-holder)
Teleskopstang (200 til 360 mm) med stativ af tungmetal
Sæt med mandlige og kvindelige adaptere til tilslutning af sættet
Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)