Feilur OK

HÄHNEL MODUS 600RT MK II SPEEDLIGHT NIKO

HÄHNEL MODUS 600RT MK II SPEEDLIGHT NIKO
Vørunummar: 152889

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

2.299
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Hähnel Modus 600RT MK II blitzen til Nikon kameraer udvider dine muligheder med fotografi. Takket være det høje guidetal, det justerbare flashhoved, LCD-skærmen til brugervenlig kontrol og de andre funktioner er blitzen særdeles praktisk.
  • GN 60 ved ISO 100, trådløs kontrol
  • LCD-skærm, li-ion batteri
  • Til Nikon kameraer
Lýsing

Smálutir

Hähnel Modus 600RT MK II blitzen til Nikon kameraer giver masser af kreative muligheder, når du vil tage det perfekte billede. Takket være en række praktiske funktioner, det høje guidetal og det genopladelige batteri er blitzen alsidig.

Guidetal
Med et guidetal på 60 ved ISO 100 får du en kraftfuld blitz, der lyser op på dine billeder.

Funktioner
Brug det tiltbare hoved til at justere lysvinklen, stroboskopisk flash til at indfange bevægelser eller opdag selv de øvrige muligheder. Brug blot quick-lock hot shoe til at mounte flashen på dit kamera, og du er klar.

Trådløs kontrol
Brug blitzen med kameraet eller separat. Takket være den trådløse TTL-kontrol kan du placere blitzen op til 40 meter væk fra kilden. Radiokontrollen gør blitzen til en pålidelig makker til udendørs brug. Brug Modus 600 RT eller 360 RT (sælges separat) og skab en professionel opsætning.

Skærm
Brug den store LCD-skærm på bagsiden af blitzen til at få et klart overblik over dine indstillinger.

Batteri
Takket være det kraftfulde li-ion batteri klarer blitzen op til 600 billeder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du har taget ét billede, behøver du ikke vente en evighed med at tage et nyt - genopladningstiden for blitzen er kun 1,5 sekunder.

Opdateringer
Blitzen inkluderer et micro USB-kabel, så du kan opdatere den med ny firmware, når det er nødvendigt.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)