Feilur OK

DJI Osmo Mobile 3

DJI Osmo Mobile 3
Vørunummar: 51945

Availability: Á goymslu

Få mere alsidighed i dine actionsvideoer med DJI Osmo Mobile 3 kamerastabilisator til Smartphones. Den sammenklappelige og bærbare gimbalstabilisator bruger ActiveTrack 3.0 til kompatibel billed- og bevægelseskontrol.

  • Bærbar og sammenklappelig
  • Bevægelseskontrol
  • ActiveTrack 3.0
Lýsing

Smálutir

Få mere alsidighed i dine actionsvideoer med denne DJI Osmo Mobile 3 Combo-kamerastabilisator til Smartphones.Sæt din Smartphone direkte i holderen og start med at optage fantastiske videoer.

Kontrol
Få fuld kontrol over dine videoer med praktiske knapper og intuitive funktioner, der gør Osmo Mobile 3 nem at bruge med kun en hånd.Du kan også bruge en simpel gestus, genkendt af både front- og bagkameraer, til at tage en selfie eller til at starte optagelse.

Optagelsestilstande
DJI Osmo Mobile 3 har en række optagelsestilstande, så du kan optage fantastiske videoer, som du ønsker.Du kan tage 180 ° panoramabilleder med panoramatilstand, kondensere tid og bevægelse med Timelapse-tilstanden eller optage detaljerede bevægelser med SlowMotion-tilstand.

ActiveTrack 3.0
Denne gimbal leveres med ActiveTrack 3.0-teknologi, der bruger dyb læring og avancerede algoritmer til at give en jævn sporingsfunktion, der giver dig mulighed for at følge hurtige bevægelser, når du tager handlingsbilleder.

Dolly Zoom
Dolly Zoom giver dine fotos en ekstra filmisk fornemmelse.Du kan zoome ind eller ud for at sikre, at billederne er som du ønsker, med et realistisk og professionelt resultat.

Sportstilstand
Sportstilstand er designet til pålideligt at fange øjeblikke i sport og andre hurtige aktiviteter.

DJI Mimo-app
Download den gratis DJI Mimo-appog udforsk din kreativitet.Appen tilbyder nyttige guider, flere intelligente optagelsestilstande og andre praktiske funktioner .Appen er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder.

DJI Osmo Mobile 3 Combo
DJI Osmo Mobile 3 Combo er et sæt, der indeholder alt, hvad du forventer, plus et praktisk Osmo Grip stativstativ og en praktisk kuffert.

Pakken inkluderet
- Strømforsyning
- Opbevaringspose
- Håndledsrem
- 4 antislip-puder

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)