Feilur OK

Fossil Hybrid Watch Women Leat

FYRR 799
Fossil Hybrid Watch Women Leat
Vørunummar: FTW1200

Availability: Á goymslu

Fossil Q Hybrid smartwatchet er et smukt ur, der fungerer sammen med din smartphone og giver dig diskrete notifikationer. Det sporer din aktivitet og søvn, styrer din musik og kan endda hjælpe dig med at finde din telefon.
  • Aktivitetstracker
  • Notifikationer
  • Til Android 5.0+, iOS 9+
Lýsing

Smálutir

Fossil Q Hybrid smartwatchet er et elegant og klassisk udseende ur, der har en masse at byde på. Smartwatchet fungerer som et normalt ur, så det ikke skal lades op, men det har alle de smarte funktioner. Det sender dig notifikationer, viser en anden tidszone og giver dig mulighed for at indstille de 3 knapper og vælge mellem forskellige funktioner, eksempelvis at styre din musik og at finde din telefon.

Aktivitetstracker: Hold styr på din fitness-aktivitet, uanset hvor din dag tager dig hen. Det stilfulde smartwatch tager det bedste fra det klassiske urdesign og tilføjer fantastiske funktioner for at spore antal forbrændte kalorier, antal skridt og afstand og hjælpe dig med at holde dig på sporet på vej mod dine fitnessmål. Takket være kompatibilitet med Android og iPhone kan du modtage beskeder og notifikationer, skifte mellem sange og mere direkte fra dit håndled.

Notifikationer: Takket være Bluetooth kan Fossil Q Hybrid forbindes til din smartphone og informere dig om vigtige beskeder, opkald og app-opdateringer.

Andre funktioner:
- Vandafvisende (50m)
- Søvn-tracking
- Adskillige tidszoner
- Alarm
- Ring til din telefon
- Trådløs synkronisering
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35141
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Nej
Almenn nágreining
Batteritype
CR2430
Nágreining
Vandtæt
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Fossil FTW1200
Supplier ID (article number)
FTW1200
Tøkniskar nágreiningar
SIM kort lesari
Nej
Dáta
Slag av Bluetooth
4.1
Dømingar
0 Døming(ar)