Feilur OK

Fossil Carlyle HR smartwatch (brown/blac

Fossil Carlyle HR smartwatch (brown/blac
Vørunummar: 50592

Availability: Á goymslu

Fossil Carlyle HR Gen. 5 smartwatch er din nye bedste ven i hverdagen. Med uret kan du holde hænderne fri, så du kan fokusere på andre ting. Det er udstyret med NFC til kontaktløs betaling og måler din aktivitet og puls.

  • NFC, Bluetooth, wi-fi, GPS
  • Puls og aktivitet, vandresistent
  • Bruger Google Wear OS
Lýsing

Smálutir

Med det elegante Fossil Carlyle HR Gen. 5 smartwatch har du altid en smart hjælper ved hånden, så du kan betjene din musikafspiller, udføre kontaktløs betaling, se notifikationer, måle din puls samt aktivitet, og uret har endda en praktisk lygte.

Touchskærm og notifikationer
Uret har en rund touchskærm med en justerbar brugerflade. Du kan bruge uret til at tjekke din mail, beskeder, apps og notifikationer fra sociale medier, kalender samt alarm.

Puls- og aktivitetsmåler
Hvis du har en aktiv livsstil, er dette ur lige noget for dig. Det har indbygget puls- og aktivitetsmåler til forskellige aktiviteter inklusive løb, yoga, svømning og meget mere.

Google Assistant med højttaler
Carlyle HR er udstyret med Google Assistant samt højttaler: en perfekt kombination til at få ting fra hånden, mens du er på farten. Spørg dit ur om hvad som helst og lad det svare gennem højttaleren.

Vandresistent
Uret har 3 ATM svømmesikkercertificering, så du uden problemer kan tage en dukkert i poolen, tage et bad eller vaske dine hænder med det på.

NFC og Google Pay
NFC-teknologien lader dig udføre kontaktløse betalinger med Google Pay. På den måde kan du efterlade dit betalingskort derhjemme og ikke bekymre dig om at tabe det.

Kompatibilitet
Uret er kompatibelt med Android version 6.0 eller nyere (ikke Go-versioner) samt iOS version 10 eller nyere. Du kan forbinde uret til din smartphone via Bluetooth 4.2 Low Energy.

Andre funktioner:
- Wi-fi 4 (802.11 b/g/n)
- GPS
- 24+ timer batteritid, 3 smarte batteritilstande
- Qualcomm Snapdragon Wear 3100-processor
- 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse
- Musikbetjening til Spotify, Pandora, SoundCloud, Google Play, iTunes og Apple Music
- Passer til håndled med 195 – 205 mm omkreds

Inkluderet i pakken:
- Fossil Carlyle HR Gen. 5 smartwatch 44 mm
- Trådløs oplader
- Hurtigstartsvejledning

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)