Feilur OK

Fitbit Sense Lunar White/Soft Gold

Fitbit Sense Lunar White/Soft Gold
Vørunummar: 204288

Availability: Á goymslu

Dette Fitbit Sense smartwatch er en pålidelig følgesvend i hverdagen med GPS, temperature- og EDA-sensor, og det er vandresistent ned til 50 meters dybde. Du kan modtge notifikationer og beskeder, og det er udstyret med træningsfunktioner.

  • 24/7 puls- og aktivitetsmåler
  • Stresshåndtering, hudtemperatur
  • GPS, Bluetooth 5.0, wi-fi 4, NFC
Lýsing

Smálutir

Dette Fitbit Sense smartwatch er en avanceret gadget med 24/7 puls-, søvn- og aktivitetsmåling. Det er desuden forsynet med en revolutionerende temperaturmåler og EDA-scanner, som giver information om din krops håndtering af stress. Du kan afspille din yndlingsmusik direkte fra dit håndled og installere en række af fitnessfunktioner samt tage en tur i poolen takket være urets vandresistens ned til 50 meters dybde. Du kan desuden forbinde din smartphone via Bluetooth og modtage notifikationer og meget mere direkte på dit håndled.

Design
Dette smartwatch har et elegant design, som passer både til træningscentret og en aften i byen. Det har en slank og let profil i rustfrit stål med bløde, rundede kanter, som passer godt til slanke håndled.

Touchskærm
Tilpas dit smartwatch til dine behov og vælg en personlig brugerflade eller design din egen via Fitbit-appen til smartphone. Udover tid og dato kan du til enhver tid tjekke dine statistikker på AMOLED-touchskærmen takket være always-on-funktionen dækket af Gorilla Glass 3.

24/7 puls- og søvnmåling
PurePulse 2.0 pulsmåleren måler din puls 24/7 og leverer detaljerede og pålidelige statistikker om din puls baseret på hvor mange trin, du tager i løbet af dagen, samt tilbagelagt afstand, aktivitet og forbrændte kalorier. Du kan indstille dine personlige aktivitetsmål og lade dit smartwatch vejlede dig til større velvære. Takket være de indbyggede GPS og GLONASS-lokaliseringstjenester måler det desuden dit tempo samt hvor store distancer, du tilbagelægger på en dag. Søvnmåleren måler både din hvilepuls, din vågne tid og hvor længe, du sover, samt forskellige søvnstadier. Den giver dig derefter en søvnscore og kommer med forslag til en sundere og mere balanceret søvnrutine. Uret vækker dig desuden, når du kommer ind i et let søvnstadie om morgenen for at sikre, at du føler dig udhvilet og klar til dagen.

Stresshåndtering
Uret er forsynet med en EDA-scanner, som måler aktivitet på din hud for at give dig en bedre forståelse af din krops håndtering af stress. Du kan desuden gemme optegnelser om dit humør, så du bedre kan komme frem til en forståelse af, hvad der gør dig glad eller trist.

Hudtemperatur
Takket være temperatursensoren ved håndleddet kan uret løbende måle din temperatur, så du nemt kan følge med i dit helbred og opdage begyndende sygdom i god tid.

Fitnessfunktioner
Uret er udstyret med 20 forskellige træningstilstande, som leverer statistikker om dit aktivitetsniveau i realtid, og det genkender automatisk hvilken form for træning, du er i gang med, og lagrer den. Når du er færdig med din træning, kan du aflæse din træningsintensitet i Fitbit-appen til din smartphone. Her kan du desuden se dine pulsmønstre i løbet af din træning, så du kan se, hvor du yder mest. På den måde kan du nemt forbedre og tilpasse din træning. Du kan desuden også se dit cardio-fitnessniveau og meget mere.

Cyklusmåler til kvinder
Takket være denne funktioner er det nemt for dig at holde styr på din cyklus, så du ved, hvornår du får menstruation eller ægløsning. Du kan gemme mønstrene i din cyklusser og notere symptomer, så du opnår en bedre forståelse af, hvordan din krop fungerer.

Vandresistent
Dette smartwatch er designet til at være vandresistent ned til 50 meters dybde, så uden problemer kan hoppe i tur i poolen og svømme et par længder som del af din træning.

Forbind til sociale medier
Du kan til enhver tid se notifikationer fra dine sociale medier, tjekke vejret samt nyhederne på dit håndled samt sende korte beskeder med en enkelt berøring med en finger (OBS: kun til Google Android OS). Du kan også gemme og afspille musik, bruge Spotify eller Deezer samt hente en lang række apps til fitness, underholdning eller finans.

Andre funktioner:
- Mere end 6 dages batteritid per fulde opladning
- Hurtig opladning, som giver batteri nok til en hel dag på kun 12 minutter
- NFC med Fitbit Pay til kontaktløs betaling

Inkluderet i pakken:
- Fitbit Sense
- Classic håndledsbånd (til både store og små håndled)
- Opladerkabel

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)