Feilur OK

Fitbit Inspire Black

Fitbit Inspire Black
Vørunummar: 22599

Availability: Á goymslu

Fitbit Inspire aktivitetstrackeren er et wearable med tracking af kalorieforbrænding, målindstilling og markeringer, forskellige træningstilstande, søvnmonitorering og andre fitnessfunktioner. Den tilbyder op til 5 dages batterilevetid.


 

  • Aktivitets- og søvntracking
  • Vandtæt op til 50 meter
  • 5 dages batteritid
Lýsing

Smálutir

  • Fitbit Inspire aktivitetstracker (sort)

Fitbit Inspire aktivitetstrackeren hjælper dig med at nå dine træningsmål med fitnessmotivationsfunktioner, aktivitets- og søvntracker, mere end 15 træningstilstande, trin- og kalorieforbrændingstracker og mere. Tilføj et antal spændende ekstrafunktioner som guidede vejrtrækningsøvelser og sundhedstracking for kvinder, og du har et fremragende wearable.

Aktivitetstracker
Trackeren kan genkende forskellige typer aktiviteter som gang, løb, svømning og cykling for at yde præcis information. SmartTrack funktionen kan også automatisk tracke udvalgt træning uden manuel aktivering. Du kan let se alle dine aktivitetsoptegnelser i Fitbit appen.

Søvntracking
Få en god nats søvn. Inspire tracker mængden af let, dyb og REM-søvn og giver anbefalinger til bedre søvnrutiner gennem Fitbit appen.

Vandtæt
Inspire er vandtæt ned til 50 meter, så du kan have din tracker på i bruseren eller i poolen og endda tracke, hvor længe du har svømmet.

Sundhedstracking for kvinder
Inspire har en funktion til sundhedstracking for kvinder. Funktionen er designet til at tracke menstruation med optagelse af symptomer samt anslåede tidsvinduer for ægløsning og frugtbarhed.

Intuitivt interface
Se antal skridt du har gået, kalorier du har forbrændt samt aktivitet på Inspire med dens lette interface på OLED touchskærmen.

Batteri
Inspires batteri yder op til 5 dages batteritid.

Flere funktioner
- Guidede vejrtrækningsøvelser til afslapning
- Bevægelsespåmindelser
- Brug GPS-modulet i din telefon til at måle afstand, tempo og tracking af din rute

Inkluderet i pakken
- Fitbit Inspire smartwatch
- Klassisk rem (lill

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
811138033163
Dømingar
0 Døming(ar)