Feilur OK

Fitbit Alta HR Large Black

FYRR PRÍSUR 999
Fitbit Alta HR Large Black
Vørunummar: FB408SBKL

Availability: Á goymslu

Hold øje med din sundhed med den superslanke og lette Fitbit Alta HR aktivitetstracker. Trackeren har indbygget HR skærm og høj batterikapacitet for op til 7 dages kontinuerlig observation herunder søvntracking og påmindelser til at bevæge dig.
  • Superslank tracker
  • Kontinuerlig hjerterytme måler
  • Op til 7 dages batteri
Lýsing

Smálutir

Fitbit Alta HR aktivitetstracker kommer i et superslankt og let design, der ser godt ud til enhver lejlighed. Du kan næsten ikke mærke, at du har det på, hvilket gør det en ideel ledsager til sundhed- og fitness-tracking døgnet rundt. Trackeren har indbygget PurePulse HeartRate monitor og har et batteri med høj kapacitet, der giver op til 7 dages kontinuerlig observation på en fuld opladning. Trackeren logger din aktiviteter lige fra gåture, til løb, træning, cykling og meget mere. Derudover får nyttige råd gennem Fitbit appen.

PurePulse HeartRate monitor: Hold øje med din hjerteaktivitet under forskellige former for motion og brug forskellige pulszoner for at få det bedste ud af din træning. Trackeren overvåger kalorieforbrænding hele dagen og giver dig praktisk indsigt til at forbedre din cardio fitness.

Kontrol: Letlæseligt OLED display viser alle væsentlige oplysninger i høj kontrast og holder samtidig strømforbruget på et minimum. Tryk på skærmen for at styre trackerens forskellige funktioner eller for at se dine fremskridt mod dit daglige mål.

Søvntracking: Trackeren kan overvåge din søvnkvalitet, skelne mellem let, dyb og REM-søvnfaser og give dig feedback, så du får al den sunde søvn, du har brug for. Om morgenen, kan du blive vækket af en tavs, diskret vibrationsalarm på dit håndled.

Intelligent integration: Par trackeren med din smartphone via Bluetooth og få et kortfattet overblik over alle de data, den indsamler gennem Fitbit appen. Trackeren kan også vise meddelelser om indgående beskeder, opkald eller møder direkte på skærmen, så du ikke behøver at tage telefonen op.

Design: Det elegante armbånd kan skiftes ud med et udvalg af andre designs og materialer, herunder metalarmbånd eller læderrem (købes separat). To spænder sikrer at trackeren har tæt kontakt med din hud for optimal funktion af HeartRate-skærmen.

Sved- og stænkafvisende: Selvom du ikke kan tage dit Alta HR med i bad, så kan det godt tåle regn, sved og vandstænk, så du behøver ikke frygte for, at det bliver vådt. Bliver Alta HR vådt – være det pga. regn eller sved – så er det bedst af tage trackeren af og fuldkommen tørre armbåndet, før du bruger det igen.

Batteri: Batteriets høje kapacitet giver op til 7 dages kontinuerlig HeartRate tracking, så du kan være sikker på du har fuldt overblik over dit helbred og fitness på alle tidspunkter.

Flere funktioner:
- Få påmindelser om at bevæge dig regelmæssigt og sørg for at du holder dig i tip-top form hele dagen
- Vælg et bestemt urface til at passe lejligheden og for at vise det data, du har brug for
- Large remstørrelse passer håndled fra 17 til 20,6 cm i omkreds
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Aktivitetsmåler
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Ja (indbygget)
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
25
Almenn nágreining
Batteritype
Lithium-polymer
Skíggi
Skíggjaslag
OLED
Nágreining
GPS
Nej
Vandtæt
Nej
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
FitBit Alta HR FB408SBKL
Supplier ID (article number)
FB408SBKL-EU
Dáta
NFC
Nej
Wi-Fi
Nej
Slag av Bluetooth
4.0
Tøkniskar nágreiningar
SIM kort lesari
Nej
EAN-koda
EAN-koda
816137024082
Dømingar
0 Døming(ar)