Feilur OK

Fenix 6 PRO Slate Gray/Black

Fenix 6 PRO Slate Gray/Black
Vørunummar: 48596

Availability: Á goymslu

Garmin Fenix 6 Pro kombineret smart watch og pulsur har avancerede funktioner til fitness, skridttæller, søvn- og pulsmåling. Du kan lytte til din musik med Spotify, Deezer og MP3-afspiller og betale kontaktløst med Garmin Pay.

  • Multisport aktivitetsregistrering
  • Spotify, Deezer, MP3-afspiller
  • Bluetooth, wi-fi, GPS, Garmin Pay
Lýsing

Smálutir

Garmin Fenix 6 Pro GPS smartwatchet sælges i et fedt design og er udstyret med avancerede funktioner til fitness og lokalisering, puls- og søvnmåling samt mulighed for at streame musik. Du kan også bruge uret til at foretage kontaktløs betaling med Garmin Pay og få notifikationer fra din smartphone. Uret er velegnet til en aktiv og social livsstil.

Multisportfunktioner
Du kan lave personlige profiler til enhver sport eller kombinere flere profiler til én til hård træning eller træning til triatlon. Fenix 6 Pro kan bruges til at registrere alt fra squats til svømning. Noter dine tider, afstande og din pulshistorik via den komplekse og lettilgængelige multisportstilstand, og du kan uploade information om din aktivitet til den gratis Garmin Connect-app, så du kan følge og planlægge din aktivitet. Uret har profiler til multisportstræning, svømning, skydiving, golf, løb, vægtløftning, klatring, cykling og meget mere. Takket være urets 10 ATM-certificering kan du uden problemer tage en dukkert i poolen eller have uret på i bad.

GPS-funktioner
Takket være de indbyggede GPS, GLONASS og Galileo lokaliseringsfunktioner har du også altid overblik over, hvor du er. Når du påbegynder en GPS-relevant aktivitet, starter lokaliseringsfunktionen automatisk, og når du stopper din aktivitet, slukker funktionen også automatisk, så du kan spare på urets batteritid. GPS-funktionen kan f.eks. bruges til løberuter, virtuelle løbepartnere, start- og mållinjer til løbebaner, og endda til at finde hullerne på golfbanen.

Barometrisk højdemåler, kompas med 3 akser
Fenix 6x Pro uret er udstyret med barometrisk højdemåler og et elektronisk kompas med 3 akser. Enheden autokalibrerer sensorerne via GPS-modtageren for at give de mest præcise målinger. Højdemåleren leverer information om din elevation for præcist at kunne måle op- eller nedstigning, inklusiv skydiving-funktion. Barometeret kan bruges som vejrudsigt og måler korttidsændringer i lufttrykket, så du kan holde øje med skift i vejret. Kompasset har 3 akser, så du til enhver tid kan orientere dig.

Garmin Pay
Takket være NFC-teknologien kan du efterlade din pung derhjemme og bruge Fenix 6 Pro til at betale med.

Musik på dit håndled
Med den indbyggede 32 GB lagring kombineret med MP3-afspiller, Spotify og Deezer kan du lytte til din yndlingsmusik eller podcasts via dine trådløse Bluetooth-høretelefoner direkte fra dit Fenix 6x Pro og efterlade din smartphone derhjemme.

Smarte notifikationer
Du behøver ikke sætte dit privatliv eller arbejdsliv på pause på grund af din træning. Med muligheden for at forbinde dit Fenix 6 Pro multisportsur med din smartphone kan du få notifikationer, læse emails eller beskeder direkte på dit håndled. Du kan også dele din fremgang med dine venner eller blive del af et fællesskab med aktive mennesker, som deler deres passion for træning og udfordrer hinanden.

Batteri
Afhængigt af hvordan du bruger det, har Fenix 6 Pro op til 14 dages batteritid i smartwatch-tilstand og 48 dage i batterisparetilstand.

Andre funktioner:
- 47 mm urramme

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)