Feilur OK

Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler

Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler
Vørunummar: 41339

Availability: Á goymslu

Electrolux PerfectCare 700 tørretumbleren EW7H448T3 sikrer, at dit tøj holder sig i lang tid. Den er udstyret med GentleCare- og SensiCare-system såvel som EcoFlow-filtreringssystem, en praktisk skærm og udskudt-start-funktion.

  • 8 kg kapacitet
  • GentleCare
  • Skærm
Lýsing

Smálutir

Electrolux PerfectCare 700 tørretumbleren EW7H448T3 tørrer ikke kun dit tøj hurtigt, men takket være GentleCare-funktionen beskadiger den ikke dit tøj, så det ser pænt ud i længere tid. Tumbleren er også udstyret med EcoFlow-filterringssystem og SensiCare-system, og udskudt-start-funktion, og tumbleren kan let styres via skærmen.

Varmepumpeteknologi: Det behøver ikke være dyrt at have en tørretumbler. Denne Electrolux-tørretumbler er udstyret med moderne varmepumpeteknologi: varmepumper bruges i store dele af Skandinavien som en øko-venlig varmeløsning. Grundideen er at varmepumpen genbruger overskudsvarmen efter den fugtige luft er kølet af og kondenseret. Dette reducerer tørretumblerens energiforbrug væsentligt. Ved brug af en lavere tørretemperatur er tørretumblere med varmepumpeteknologi også mere beskyttende overfor dit tøj.

Kapacitet: Du kan tørre nogle få stykker tøj hurtigt, eller du kan tørre hele ugens vasketøj på én gang. takket være den høje kapacitet på 8 kg er ophobet vasketøj efter ferier eller en travl arbejdsuge ikke noget problem.

GentleCare: Tørretumbleren kan tørre dit tøj ved meget lavere temperatur, så dit tøj i langt mindre grad beskadiges, og farve og materiale falmer.

SensiCare-system: Hver cyklus tilpasses mængden af tøj og graden af fugtighed, så du kan spare tid og energi.

EcoFlow-funktion: EcoFlow-filtreringssystemet er let tilgængeligt, så du uden problemer kan rense din tørretumbler og forlænge dens levetid.

Udskudt start: Med udskudt-start-funktionen kan du tilpasse din tørretid perfekt til dit daglige skema.

Skærm: Med den praktiske skærm kan du let danne dig et overblik over, hvornår dit vasketøj er færdigtørret.

Energimærke: Tørretumbleren har energimærke A+++, hvilket vil sige at den er særligt energieffektiv, så den holder strømforbruget lavt, samtidig med at du skåner miljøet.

Inkluderet i pakken:
- Slange til direkte dræn

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)