Feilur OK

EP5444/50 PHI 5400 LG GR BK

EP5444/50 PHI 5400 LG GR BK
Vørunummar: 196244

Availability: Á goymslu

Tag en pause og nyd en lækker kop kaffe med denne Philips espressomaskine EP544450, en fuldautomatisk espressomaskine med 12 forskellige kaffemuligheder, 1,8 liters kapacitet og et LatteGo system.

  • 1,8 l kapacitet
  • LatteGo system
  • 12 forskellige kaffemuligheder
Lýsing

Smálutir

Tilbered 12 forskellige typer kaffe med denne fuldautomatiske Philips espressomaskine EP544450. Vælg mellem et stærkt skud espresso, americano eller mælkebaserede opskrifter med ensartet skum på toppn. For at tilpasse kaffen endnu mere til din smag kan du justere grovheden af kaffebønnerne med den integrerede 12-trins keramiske kværn. For at skabe skummet cappuccino eller latte kan du bruge skumgeneratoren LatteGo.

Bønne-til-kop maskine
Nyd den at have din egen fuldautomatiske espressomaskine, som vil spare dig tid og besvær. Med et enkelt tryk på en knap og maskinen kværner den præcise mængde kaffe, der skal bruges til at brygge en aromatisk kop espresso med perfekt crema. Ved at kværne kaffebønnerne lige før tilberedelsen, sikrer at du får udnyttet smagen og aromaen mest muligt. Ved at vælge en espressomaskine fremfor en kapselmaskine kan du reducere prisen per kop og der er mindre plastikaffald, hvilket er bedre for miljøet.

LatteGo system
Det hurtige LatteGo system skaber luftigt mælkeskum på toppen af dine favoritdrikke. Bryg cremet cappucino eller latte med minimal indsats.

Keramisk kværn
Med 12 justeringer at vælge mellem kan du vælge den rigtige grovhed for kafebønnerne. Og den slidstærke keramiske kværn følger med til op til 20.000 kopper kaffe.

Justerbar styrke
Denne Philips espresso maskine har justerbar kaffelængde og intensitet, så du let kan tilpasse kaffeoplevelsen fter dine præferencer.

AquaClean
Takket være AquaClean-filtret er du garanteret 5.000 kopper kaffe uden at skulle afkalke maskinen. Desuden sikrer filtret at din kaffe altid tilberedes med frisk vand.

Nem at rengøre
Det praktiske 2-dels LatteGo system uden ekstra slanger, den fuldt aftagelige brew group og de maskinopvaskelige dele sikrer at rengøringen er let og hurtig.

Inkluderet i pakken:
- 1x fedtrør
- 1x måleske
- 1x vandhårdhedsteststrip

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)