Feilur OK

ElizabethArden 5th Avenue Gift

ElizabethArden 5th Avenue Gift
Vørunummar: 1137502

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

199
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de Parfum er en duft til en kvinden, der besidder en sans for stil. En kvinde, der er intelligent, succesfuld og elegant. Den kan bruges af kvinder i alle aldre, men er særlig god til kvinder fra 35 år.
  • 1 Elizabeth Arden 5th Avenue Edp 125 ml
  • 1 Elizabeth Arden 5th Avenue Body Lotion 100 ml
  • Vælegnað sum gáva
Lýsing

Smálutir

Produktbeskrivelse

Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de Parfum er en duft til en kvinden, der besidder en sans for stil. En kvinde, der er intelligent, succesfuld og elegant.

Den kan bruges af kvinder i alle aldre, men er særlig god til kvinder fra 35 år.

5th Avenue fra Elizabeth Arden åbner med topnoter af dugfrisk magnolia, mandarin og bergamot. Hjertenoterne er bulgarsk pink violet, ylang-ylang, jasmin, indisk tuberose, fersken, nellike og muskatnød. Basen er sammensat af rav, tibetansk moskus, sandeltræ, iris og vanille.

Eau de Parfum

Eau de Parfum er sammensat af 10-20% aromatiske forbindelser. Dette betyder, at 10-20% af parfumen er fremstillet af parfumeolier, mens 80-90% er alkohol.

En typiske Eau de Parfum indeholder 15% ren parfume. Eau de Parfum har ofte en kraftigere og længerevarende duft end Eau de Toilette, da Eau de Parfum er mere koncenteret og ofte har stærkere bundnoter, som beholder sin  duftstyrke. En Eau de Parfum påføres på pulsområder, så duften har mulighed for at udvikle sig og blomstre op omkring dig.

Gavesættet indeholder:

  • 1x Elizabeth Arden 5th Avenue Edp 125 ml
  • 1x Elizabeth Arden 5th Avenue Body Lotion 100 ml

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden, (1878-1966) var en canadisk erhvervskvinde, der som pionér inden for hudpleje og kosmetik etablerede virksomheden Elizabeth Arden, der senere blev multinational. Elizabeth Arden var uddannet sygeplejerske og blev senere uddannet indenfor hud- og skønhedspleje. I 1910 blev hun selvstændig med egen klinik på 5th Avenue i New York. Karakteristisk for klinikken var den røde dør, der siden har været anvendt til Arden-saloner over hele verden. Døren og gaden har desuden givet navn til parfumerne Red Door og 5th Avenue. Hun opfandt beautyboksen, introducerede mange cremer og sammensatte flere parfumer. Da farven shocking pink kom på mode, udnyttede hun hurtigt lejligheden til at lancere  kosmetik i denne og andre stærke farver.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
85805209285
Dømingar
0 Døming(ar)