Feilur OK

Electrolux Wash EW8F8661E6 10KG 1600RPM

Electrolux Wash EW8F8661E6 10KG 1600RPM
Vørunummar: 205689

Availability: Á goymslu

Electrolux PerfectCare 800 vaskemaskinen EW8F8661E6 vasker dit tøj hurtigt og blidt. Den er udstyret med funktioner som UltraCare, SensiCare og SteamCare som sikrer, at dit tøj behandles nænsomt og effektivt.

  • Kapacitet: 10 kg
  • Spinhastighed: 1.600 rpm
  • SensiCare, SteamCare
Lýsing

Smálutir

Electrolux PerfectCare 800 vaskemaskinen EW8F8661E6 sikrer, at dit tøj får den bedte behandling uden risiko for skade. Maskinen er udstyret med praktiske funktioner som UltraCare, SensiCare og SteamCare. Du kan betjene den via den gratis MyElectrolux-app, og kommer med mange forskellige programmer dedikeret til mange forskellige typer stof, så hver enkelt vask får den rigtige behandling.

Kapacitet: Vask få ting hurtigt eller klar let vasketøj for en hel uge på én gang. Takket være 10 kilos vaskekapacitet er hverdagens og feriens vasketøj ikke længere til besvær.

Programmer: Vaskemaskinen er udstyret med mange praktiske programmer, som passer til hver enkelt vask. Udover de traditionelle programmer er vaskemaskinen også udstyret med et program til babytøj, sports- eller udendørstøj, et program til sengetøj samt et program anti-allergiprogram. Hvis du har travlt, kan du vælge det hurtige 14-minutters program.

UltraCare-funktion: Ved at forblande vaske- og skyllemiddel samt ved brug af lavere vasketemperaturer sikrer maskinen, at dit tøj ikke falmer.

SensiCare-funktion: Denne teknologi justerer længden af programmerne til mængden af vasketøj, så du kan bruge mindre vand og energi. Det modvirker også, at tøj vaskes for længe. På den måde vaskes selv små mængder energieffektivt.

SteamCare-funktion: Ved at tilføre damp til vaskecyklussen sikrer vaskemaskinen, at dit tøj krøller minimalt.

MyElectrolux-app: Med den gratis Electrolux-app kan du betjene din enhed, ligegyldigt hvor du er. Vælg mellem specialprogrammer og start maskinen, så dit tøj er klart til at tørre, når du kommer hjem. Appen fås til smartphones og tablets til iOS og Android.

Vedligeholdelse: Husk at tromlen i din vaskemaskine skal rengøres jævnligt. Varme og fugtige miljøer øger risikoen for skimmelsvamp, hvilket medfører en ubehagelig lugt, ingen ønsker i deres vasketøj. Du kan rengøre indersiden af tromlen ved at køre et højtemperaturprogram (ideelt set ved 85-90 grader), når vaskemaskinen er tom. Vælg det rigtige vaskemiddel for at øge effekten af rengøringen.

Placering: Ved at sætte gummifødder under vaskemaskinen kan du øge dens stabilitet samt reducere dens støjniveau. Hvis du vil placere en tørretumbler oven på vaskemaskinen, kan du bruge et stablingssæt. Dette optimerer pladsforbruget. Bemærk at vaskemaskinen og tørretumbleren skal have samme standardmål for at stablingen er forsvarlig. Dobbelttjek venligst målene før stabling.

Energimærke: Vaskemaskinen har energimærke A+++, hvilket vil sige, at den er meget skånsom mod miljøet samtidig med, at den holder dit strømforbrug lavt.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)