Feilur OK

Electrolux EW6F6268N3 Wash 8KG 1600RPM

Electrolux EW6F6268N3 Wash 8KG 1600RPM
Vørunummar: 204673

Availability: Á goymslu

Electrolux PerfectCare 600 EW6F6268N3 vaskemaskine leveres med generøs kapacitet, skånsomt pleje og en række avancerede funktioner, der ikke kun gør dit vasketøj rent men også beskyttet.

  • 8 kg og 1600 omdrejninger
  • 1600 omdr.
  • Uldprogram, SensiCare
Lýsing

Smálutir

Electrolux PerfectCare 600 vaskemaskinen med SensiCare teknologi vil gøre dit liv lettere, fordi den tilpasser sig alle dine behov og præferencer.

8 kg kapacitet: Generøs kapacitet er lig med stor fleksibilitet. Vask blot nogle få ting hurtigt eller tag hele ugentlige bunke i en omgang. Vasketøjsbunker efter ferie, besøg og andre særlige arrangementer vil ikke længere medføre besvær.

Placering: Ved at tilføje gummifødder kan du øge stabiliteten og samtidigt reducere lyden fra apparatet. Hvis du ønsker at placere vaskemaskinen ovenpå din tørretumbler, kan du gøre dette ved at anvende et stablingssæt. Dette kræver dog, at både vaskemaskinen og tørretumbleren har samme mål. Derfor bør du være godt orienteret om målene på både din vaskemaskine og tørretumbler, før du anvender denne pladsbesparende løsning.

SensiCare: Det unikke SensiCare system sikrer, at optimal tid og energi vælges til vaskecyklussen. Dette forhindrer tøjet i at vaskes for længe, så det holder længere uden at blive nusset.

Energieffektiv: Selv den mindste mængde vasketøj får den bedste pleje, mens apparatet regulerer den mængde af ​​vand og energi, der er behov for.

Tidseffektiv: Maskinen er designet, så den kan tilpasse sig din daglige planlægning. Hver vaskecyklus er tilpasset dine præferencer og sparer både tid og energi.

Præcis: Hvis vaskemaskinen var et menneske, ville du kalde den en perfektionist. Den tager sig af hvert eneste fiber med den allerstørste omhu og præcision, idet det rengøres grundigt for at opretholde en blød fornemmelse og frisk duft.

Vedligeholdelse: Husk at din vaskemaskine har brug for regelmæssig rengøring af tromlen. Varme og fugtige miljøer kan gro mug, hvilket kan resultere i lugte, som ikke ønskes på tøj. Indersiden af tromlen kan desinficeres ved at køre et program ved høj temperatur (gerne 85°C-90°C) med en tom vaskemaskine. Vælg det rigtige vaskemiddel og få den mest optimale rengøringseffekt. Denne maskine tilbyder et særligt tromleprogram.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)