Feilur OK

Electrolux Kogeplade HOB890PMF (Dark)

Electrolux Kogeplade HOB890PMF (Dark)
Vørunummar: 214327

Availability: Á goymslu

Electrolux 900 SensePro kogepladen HOB890PMF tilbyder smarte funktioner til din madlavning, eksempelvis Hob2Hood teknologi, brofunktionen og en madsensor, så du altid kan forvente fremragende resultater.

  • 80 cm bred induktionskogeplade
  • Hob2Hood, Food Sensor
  • Brofunktion
Lýsing

Smálutir

Præcision i tilberedning uden besvær
Mød din nye souschef: 900 SensePro®-kogesektionen. Et trådløst madlavningstermometer måler kernetemperaturen og sender den til kogesektionen, så du trygt kan lave mad - lige meget om det er sous vide eller stegning. Restaurantkvalitet, hver gang.

Nyd perfekte resultater med madlavningstermometeret
Vores trådløse madlavningstermometer hjælper dig med at skabe professionelle resultater derhjemme. Termometeret måler den nøjagtige temperatur og kommunikerer med kogepladen for at opnå præcise resultater. Opretholdelse af specifikke temperaturer betyder, at du selv kan tilberede sous-vide på kogepladen.

Kontrollér din kogeplade med en intuitiv touch-skærm
Nyd en intuitiv oplevelse med vores touch-skærm i farver. Vælg den mad, du vil tilberede, så vil kogepladen vise live feedback for hver zone, så du nemt kan overvåge madlavningen. Den giver også trinvise instruktioner for fantastiske resultater hver gang.

Kombinér zoner for mere tilberedningsplads med bro-funktionen
Med Bro-funktionen kan du kombinere to separate kogezoner og skabe én stor zone. Med automatisk justerede temperatur- og tidsindstillinger er den ideel til plancha-grill eller stegegryder.

Hob2Hood® for ren bekvemmelighed
Hob2Hood®-funktionen forbinder trådløst kogesektionen med emhætten. Emhættens sugestyrke indstilles automatisk efter effekten på kogepladen. Den gør det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig – og dine hænder – om madlavningen.

Hver zone med hver sin timer
Det kan være svært at tilberede flere retter, men at indstille timere er nemt. Indstil individuel timer til hver kogezone. Når timeren er færdig, slukkes kogesektionen automatisk. Det er intelligent assistance, så hvert måltid sammensættes med lethed.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)