Feilur OK

Electrolux Hob HHB630FNK (Black)

Electrolux Hob HHB630FNK (Black)
Vørunummar: 206035

Availability: Á goymslu

Dette Electrolux 700 induktionskomfur HHB630FNK gør madlavning lettere brofunktion, 4 kogezoner og boostere. Komfuret har Hob2Hood, der automatisk tager udsuger al damp og stegeos, der frembringes under madtilberedning.
  • Bredde: 59 cm
  • 4 kogezoner, boosters
  • Hob2Hood, timer
Lýsing

Smálutir

Sammenflet zoner for mere plads med Bridge-funktion
Dette 700 Bridge Induktionskomfur giver dig mulighed for at kombinere to separate kogezoner for at skabe en stor overflade. Med temperatur- og tidsindstillingerne automatisk justeret er det ideelt bedst at udnytte store pander og gryder.

Skræddersyet til størrelsen på pander med uendelige selvregulerendezoner
De uendelige selvregulerende kogezoner tilpasser sig størrelsen på dine pander, så snart de er placeret på glaspladen. Zonerne giver total dækning, uanset størrelsen på din gryde eller pande og leverer varme uden ydelsestab. Nyd præcis og effektiv madlavning med selvregulerende zoner.

Hob2Hood® for ren bekvemmelighed
Hob2Hood®-funktionen forbinder din kogeplade trådløst til din emhætte. Begynd på madlavningen og emhætten justerer automatisk indstillingerne, hvilket giver den bedste udsugning baseret på den effekt, der er valgt på kogepladen. Den gør det hårde arbejde, så du får ro i sindet og kan bruge hænderne på din madlavning.

Direkte touchkontrol til alle zoner
Juster nemt din kogeplades temperaturindstillinger med direkte touchsbetjening. Hver kogezone har en individuel betjening, så det er let at ændre varmeindstillingerne.

Intens varme på et øjeblik med PowerBoost
Aktivér PowerBoost-funktionen for en øjeblikkelig varmeboost under tilberedningen. Det er ideelt til at få madlavningen overstået hurtigere. Du kan koge vand hurtigere end nogensinde før og få pander klar til stegning, når du har brug for dem.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)