Feilur OK

Electrolux Coffee maker

FYRR 899
Electrolux Coffee maker
Vørunummar: EKF7830

Availability: Á goymslu

Lav perfekt kaffe med et enkelt tryk på en knap med denne stilfulde kaffemaskine fra Electrolux. Denne sømløse kaffemaskine har stor holdbarhed og langvarig kvalitet.
  • 1080 Watt
  • Kapacitet: 10-12 kopper
  • AromaStrength Selector
Lýsing

Smálutir

Få smagfuld kaffe med Electrolux Expressionist kaffemaskinen EKF7810, og nyd en hyggelig stund med familie, venner eller gæster.

Kapacitet: Med en kapacitet på 1,65 liter kan du brygge op til 12 kopper kaffe. Derfor kan du servere kaffe til mange personer på én gang.

Auto Start: Vågn op til duften af lækker kaffe. Takket være Auto Start-funktionen kan du indstille kaffebrygningen til at blive udskudt med op til 24 timer. Ideel til afslappede søndage, hvor du ønsker at have en rolig dag med familien.

AromaStrength Selector: Tilpas styrken i kaffen efter dine præferencer. Med et enkelt tryk på en knap kan du få stærk kaffe på travle morgener eller mere milde drikke til for eksempel en solrig eftermiddag.

Aftagelig vandbeholder: Den store vandbeholder har plads til vand til op til 12 kopper kaffe. Dette sikrer nemt og praktisk brug.

PureAdvantage vandfilter: Det unikke vandfilter sikrer, at kaffen får perfekt aroma og smag, så du vil opleve en god smag hver gang. Når filteret har brug for at blive skiftet, kan du gøre dett nemt og enkelt. Dette forlænger levetiden på kaffemaskinen og sikrer perfekt smag hver gang.

Auto Sluk: Den automatiske slukningsfunktion hjælper med at spare på udgifterne ved at slukke for kaffemaskinen, når den ikke har været brugt i 40 minutter.

Display: HighContrast LCD-displayet giver praktisk information om indstillinger og sikrer hurtig og brugervenlig betjening.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Kaffemaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Electrolux EKF7830
Supplier ID (article number)
EKF7830
Almenn nágreining
Weight (kg)
3
Width (cm)
19
Farve
Hvid
Funkur
Anti-dripp funka
Ja
Angastýring
Ja
Reinsiindikatorur
Nej
Kálkindikator
Nej
Møguligt at gera smáar nøgdir
Ja
Flytiligt filtur
Ja
Timari
Ja
Vatnstøði fráboðari
Ja
Niðurrenningartíð (min)
12
Hitamáting í bryggjara (°C)
86
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
Termo
Nej
Tøkniskar nágreiningar
Einkult ella dupult Espressokanna
Enkel
Kapasitetur (ltr)
1.65
Kapasitetur, koppar
15
Tal av eindum
1
Watt
1080
Dømingar
0 Døming(ar)