Feilur OK

EIT8648W GORENJE COOKER IND WH

EIT8648W GORENJE COOKER IND WH
Vørunummar: 154422

Availability: Á goymslu

Tilbered din mad som en professionel kok med dette Gorenje Advanced komfur EIT8648W med en stor ovn på 71 l, 4 kogezoner med boosterfunktion og flere praktiske madlavninngsprogrammer.
  • 60 cm induktionskogeplade
  • Høj kapacitet: 71 l
  • AquaClean-funktion
Lýsing

Smálutir

Tilbered lækker mad til dine venner og familien med dette Gorenje Advanced komfur EIT8648W. Det er udstyret med en induktionskogeplade med 4 kogezoner med boosterfunktion, så du hurtigt kan blive klar til at lave mad, samt en stor HomeMade ovn med en kapacitet på 71 l. Komfuret er desuden udstyret med AquaClean-funktion, hvilket lettere rengøringen.

Induktionsmadlavning
Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogezone holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavningen mere energieffektiv.

Ovnkapacitet
Komfuret er udstyret med en stor ovn med en kapacitet på 71 l, så du kan tilberede flere måltider ad gangen. Du kan vælge mellem flere forskellige programmer såsom HotAir, Grill, Pizza eller optøning.

HomeMade design
Gorenjes HomeMade-ovn er inspireret af traditionelle brødovne. Den leverer optimal luftcirkulation og sikrer, at hvert enkelt måltid er saftigt og bagt jævnt på indersiden og sprødt på ydersiden.

Boosterfunktion
For at sikre effektiv madlavning er induktionskogepladen udstyret med boosterfunktion på alle 4 kogezoner.

AquaClean-funktion
Gør ovnen rent hurtigt og effektivt med AquaClean-funktionen. Du behøver bare hælde lidt vand i bunden af ovnen eller i en bagebakke, vælge selvrensefunktionen og tørre de blødgjorte rester væk bagefter.

Sikkerhed
Sikkerhed er altid en prioritet, og derfor er ovnen udstyret med en børnesikring samt en 3-lagret glaslåge.

Energimærke
Dette Gorenje komfur har energimærke A, hvilket gør det energieffektivt og skånsomt overfor miljøet.

Madlavningsudstyr
Madlavning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund, der er fremstillet af ferromagnetisk metal, som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit kogeudstyr passer til induktion. Placér blot en almindelig magnet i bunden af kasserollen - bliver den siddende, passer køkkenredskabet til en induktionskogezone.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)